yazık günah ya 1 maç kaybetti diye adama yaptıklarınıza bakın... Dumur oldum resmen... Ya bu herif 8 de 8 yaparken iyidi de şimdimi kötü oldu... Bu nasıl bir futbol anlayışıdırki teknik direktörleri bir maça göre yorumlatabiliyor size....
+1ImmorTaLGoD demiş ki:Elbet yenilecektik ama , bu yenilginin en büyük sorumlusu daum'dur.Adam araştırmacı vs. ama dallamanın teki.Ne amaçla kazandığımız maçta salakça değişiklik yapar anlamam.Özer'i alıcaksan al 50. - 60. dk'da, 90. dk'da adam alıyor.Yazık valla yazık..Elimize çok büyük bir şans geçmişti kaçırdık.
Haftaya alıcaz ifadenizi^^El Verano demiş ki:Aaa, ne oldu ya?
Artistler bakiyorumda uzulmekteler. :p
Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
- Resim Silinmiş.
FENERBAHÇE - Gaziantepspor
Stat: Gaziantep Kamil Ocak
Saat: 16.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bülent Yıldırım
Yazarlarımızın Yorumları
extraloob: güzel maç olacak, 9da9 yapacağız da haftaya ne olacak işte orası meçhul.
bu maçı kaybedelim haftaya 10da10'u kaçırmaktan daha iyidir.
- Resim Silinmiş.Prada: Ben antepten Fenerli olmama rağmen çelme bekliyorum.. Ama başımızda Daum gibi bi hoca varken kalkıp sıfır futbolla 1-0 yenebileceğimiz ihtimalinide göz ardı etmek istemiyorum..
Tuhaf bi maç olacak...
Crown: Daum Galatasaray maçına eksiksiz çıkmak için as oyuncuları dinlendirmek isteyebilir. Ama ben bunun mantıklı bir yanını göremiyorum, Gaziantep e yenilip Galatasarayı yenmek ile Gaziantep i yenip Galatasaraya yenilmek puan açısından aynı şey. Guiza nın yerine Semih'in olması avantaj. Özer'i de alışması için oynatırsa bu haftayı da yenilgisiz kapatırız.
Fre3sTyLe: Tek farklı kazanırız.Hava şartlarına alışık değiliz fakat Daum gibi bir hoca olması beni bu yoruma yönlendiriyor...
Arcadia:Fenerbahçe birçok as futbolcusundan yoksun çıkacak bugün sahaya Emre ve Kazım max. performansta oynayabilirse çok rahat kazanırız ama diğer türlü zorlanabiliriz...
Maç Anlatımı
M.Ö : Gaziantep'te yapılan toplam 22 lig maçında, Fenerbahçe 9, Gaziantepspor 8 galibiyet alırken, 5 maç berabere bitti. Gol sayısında da Fenerbahçe'nin 37-31 üstünlüğü bulunuyor.
M.Ö : Fenerbahçeli oyuncular şu an kaptan Semih'in önderliğinde sahaya çıkıyor. Lider, sarı beyaz çubuklu forma ile sahada olacak...
M.Ö : Bir dönem birlikte forma giyen G.Antep'in tecrübeli savunmacısı Julio Cesar Correira ile Fenerbahçeli Roberto Carlos'un maç öncesi samimi görüntüleri dikkat çekti.
M.Ö : Ulusal marşımız...
M.Ö : Maça F.Bahçe başlayacak...
1' Bülent Yıldırım'ın son kontrollerinin ardından dördüncü hakemden işaret geldi ve maç başladı...
16' Fenerbahçe golü kaçırdı! Fenerbahçe korner kazandı. Kazım'ın ortası, Julio Cesar'ın kafasından sekerek dışarı çıktı. Köşe atışını yine Vederson kullandı. Seken topa altı pasta Mehmet Topuz vuramadı. Maçın en tehlikeli pozisyonuydu!
25' Fenerbahçe etkili geldi. Soldan gelen Roberto Carlos, ceza alanındaki Mehmet Topuz'a çok güzel bir pas attı. Mehmet'in sağ taraftan gelişine vurduğu top auta gitti. Gol olsa jeneriklik bir sahne olabilirdi!
27' Vederson soldan ortaladı. Semih müsait durumda kafayla topu Mahmut'un solundan filelere gönderdi. Kalecinin yapabileceği fazla bir şey yoktu.
Semih'in Golünü İzle
36' Julio Cesar
40' Cesar de Souza
45' İki dakika uzatma var...
45+1' Fenerbahçe etkili geldi! Kendi alanından çabuk çıkan sarı lacivertlilerde Mehmet Topuz, soldan ilerleyen Vederson'u gördü. Vederson'un yerden ortasına, arka direkte Semih'ten önce savunma müdahale etti ve Fenerbahçe köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşundan sonuç çıkmadı.
D.A Ve ilk yarı sona erdi. İlk 45 dakika konuk Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
84' Julio Cezar
84' Sağdan rakibinden aldığı pasla ceza alanı sağ bölümünde topla buluşan Julio Cesar de Souza sol ayağıyla uzak köşeye çok şık bir plase vuruş yaptı ve beraberliği getiren golü buldu.
90' Golll! Muhteşem bir gol Julio Cesar attı!
90' Frikiği kullanan Julio Cesar de Souza muhteşem bir vuruşla topu doksana gönderdi. G.Antep son dakikada galibiyeti buldu. Brezilyalı oyuncu, iki golle maça damgasını vururken iki golle galibiyeti getiren isim oldu.
Topiğe girerken aklımdan geçiyordu haftaya bizi yenicekler yazıcaktımFre3sTyLe demiş ki:İyi olan kazandı.Takım takkesini önüne alır,toparlanır.Haftaya 4'lük yapar birilerini...
Zati sen hep olumsuz düşünPrisoners demiş ki:Topiğe girerken aklımdan geçiyordu haftaya bizi yenicekler yazıcaktımFre3sTyLe demiş ki:İyi olan kazandı.Takım takkesini önüne alır,toparlanır.Haftaya 4'lük yapar birilerini...
Bi cimbomludan bunu duymak güzel birşey ama :) Yeniliceğimizi biliyorum.ImmorTaLGoD demiş ki:Zati sen hep olumsuz düşünPrisoners demiş ki:Topiğe girerken aklımdan geçiyordu haftaya bizi yenicekler yazıcaktımFre3sTyLe demiş ki:İyi olan kazandı.Takım takkesini önüne alır,toparlanır.Haftaya 4'lük yapar birilerini...
Çok büyük hakem hataları olmaz ise Kadıköyde olan olur ve kazanırız.Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
- Resim Silinmiş.
FENERBAHÇE - Galatasaray
Stat: Şükrü Saraçoğlu Satadı
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bünyamin Gezer
Yazarlarımızın Yorumları
Maç Anlatımı