Ben çekip çeviririm derdimde bende burada değilim, maç saatinde forum bomboş olur yüksek ihtimalFre3sTyLe demiş ki:Ben maç esnasında burda olmayacağım biri burayı çekip çevirirse sevinirim.
O da doğru bro birkaç kişi kalır herhaldeCrown demiş ki:Ben çekip çeviririm derdimde bende burada değilim, maç saatinde forum bomboş olur yüksek ihtimalFre3sTyLe demiş ki:Ben maç esnasında burda olmayacağım biri burayı çekip çevirirse sevinirim.
Bu konuya başka takım taraftarları girmese daha iyi olur.Arşiv yapıyoruz xPBurakK* demiş ki:BJK'li Birini Bul Bence Brom^^
Demek istediğini anladım da maç saatinde forumda kimse olmayacağından buranın boş kalması pek bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum ^^BurakK* demiş ki:Hayır sadece bir günlük FB li Birini Bulman Zor olur dıye dusundum.
Ozaman Salla Gitsin Sahilden ^^Fre3sTyLe demiş ki:Demek istediğini anladım da maç saatinde forumda kimse olmayacağından buranın boş kalması pek bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum ^^BurakK* demiş ki:Hayır sadece bir günlük FB li Birini Bulman Zor olur dıye dusundum.
Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
- Resim Silinmiş.
FENERBAHÇE - Galatasaray
Stat: Şükrü Saraçoğlu Satadı
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bünyamin Gezer
Yazarlarımızın Yorumları
- Resim Silinmiş.
Fre3sTyLe: Çok büyük hakem hataları olmaz ise Kadıköyde olan olur ve kazanırız.
Crown: Daum 1 golün üstüne yatın demezse her türlü akarız.
Xplosive: İlk golü biz bulursak risk almaya başlayacak olan gs zaten kontrolsüz hücum yapıyor. Defansif gücü rijkaard bu maçta da önemsemezse kontra ataklardan gs yi gafil avlarız.
- Resim Silinmiş.
BurakK*:Bence İlk 20-25 dakika içerisinde saldırmalıyız cunku o atmosfer falan gslilerin başını döndürüceğine eminim.Zaten o dakikar arasında 1 gol olursa ucar gıderız
Maç Anlatımı
Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
- Resim Silinmiş.
FENERBAHÇE - Galatasaray
Stat: Şükrü Saraçoğlu Satadı
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bünyamin Gezer
Yazarlarımızın Yorumları
- Resim Silinmiş.
Fre3sTyLe: Çok büyük hakem hataları olmaz ise Kadıköyde olan olur ve kazanırız.
Crown: Daum 1 golün üstüne yatın demezse her türlü akarız.
Xplosive: İlk golü biz bulursak risk almaya başlayacak olan gs zaten kontrolsüz hücum yapıyor. Defansif gücü rijkaard bu maçta da önemsemezse kontra ataklardan gs yi gafil avlarız.
- Resim Silinmiş.
XERO: 2-2
- Resim Silinmiş.
BurakK*:Bence İlk 20-25 dakika içerisinde saldırmalıyız cunku o atmosfer falan gslilerin başını döndürüceğine eminim.Zaten o dakikar arasında 1 gol olursa ucar gıderız
Maç Anlatımı
Bir cimbomludan beklenmicek sözler bursada nerde izlicen macı ?Rhea demiş ki:Bu maç 3-1 fenerbahçenin galibiyeti ile bitecek, bizim Şükrü Saraçoğlunda Feneri yenme ihtimalimiz çok az...