En kısa zamanda deneyeceğim
bak şimdi mastermisin nesin ben yukardada anlattım herkesin fikrini duymak istiyom sınırımı bozma...Crisis demiş ki:o müneccim degil,baska büyücü arayınızgokogs demiş ki:Dead sence 1k veya1.7 k ya düşermi yoksa parayla mı alayım
DH oraya yazmıs onları oku o zaman önce Adam demiski bu taktikle 10 silkle sun xbow 30 silkle sun legs kazandım demis.Arastırma yapmıyosun konuyu takip etmiyosun bide pasalık taslıyosun.Sen ne güzel biseymisin öyle :)gokogs demiş ki:bak şimdi mastermisin nesin ben yukardada anlattım herkesin fikrini duymak istiyom sınırımı bozma...Crisis demiş ki:o müneccim degil,baska büyücü arayınızgokogs demiş ki:Dead sence 1k veya1.7 k ya düşermi yoksa parayla mı alayım
O kadar yetkili degilim :) Ama mutlaka bir admin veya global mod görücektir.Calm down :))cakaltepeli demiş ki:Yhaw şunu ban la gitsin ne uğraşıon bu kadar :S
inş.Crisis demiş ki:O kadar yetkili degilim :) Ama mutlaka bir admin veya global mod görücektir.Calm down :))cakaltepeli demiş ki:Yhaw şunu ban la gitsin ne uğraşıon bu kadar :S
Ecdad Tarih Yazmıs,Evlat Okumaktan Aciz..Crisis demiş ki:DH oraya yazmıs onları oku o zaman önce Adam demiski bu taktikle 10 silkle sun xbow 30 silkle sun legs kazandım demis.Arastırma yapmıyosun konuyu takip etmiyosun bide pasalık taslıyosun.Sen ne güzel biseymisin öyle :)
DeadlyHunt demiş ki:Ecdad Tarih Yazmıs,Evlat Okumaktan Aciz..Crisis demiş ki:DH oraya yazmıs onları oku o zaman önce Adam demiski bu taktikle 10 silkle sun xbow 30 silkle sun legs kazandım demis.Arastırma yapmıyosun konuyu takip etmiyosun bide pasalık taslıyosun.Sen ne güzel biseymisin öyle :)
yan char açarorhan09 demiş ki:İlk bişi sorucam bu 20.00-21.30 silkroad saatine göremi ve chinalar napcak europe demişsiniz mesela sword adam eline ne alcak
Aynen öyle bro oyunda şanstan bahsedemezsiniz hesabını yapabilsek her itemimiz sox olabilir +basmanın bile bi kuralı var bi vakti var elbetextraloob demiş ki:yarın deneyeceğim ve göreceğiz, hurafe mi kumarda asla hurafe yoktur her makinanın kazandırma günü ve saati ve dakikası vardır süs diye konulmaz bir matematiksel hesaba göre programlanırlar dikkati oluyunuz yazımı lütfen