aynenmavii demiş ki:deneyin bakalım tutturanolursa bizde deneriz
aynenmavii demiş ki:deneyin bakalım tutturanolursa bizde deneriz
Nasıl bulduğum hakkında çok küçük bi ipucuextraloob demiş ki:ETeK_6_ZooM demiş ki:Yöntem çok mantıklı bence ama neden o saatlerde aklıma yatmadı burda herhangi bişe demiyorum kesinlikle SADECE MERAK
işin sırrı işte o saatte makinanın verme saati o şekilde keşfedilmiş biz ihtimalleri birleştirdik ve sizler için derleyip toparladık ve anlatıyoruz uygulaması size kalmıştır
Neithhh demiş ki:Xbow deniyorsak elimizde warlock rod olması lazım tamam anladım ama Degree'si fark ediyormu ?
fazla detaya inmeyelimextraloob demiş ki:@deadly,
joymaxte magic pop açık ve saat orada öğlen cidarları üzerine 6-7 saat ekledin ve saat aralığını mı buldun ?
extraloob demiş ki:@deadly,
joymaxte magic pop açık ve saat orada öğlen cidarları üzerine 6-7 saat ekledin ve saat aralığını mı buldun ?
Bizde senin ne MAL oldugunu biliyoruz o konu ne olacak peki?exn4ever demiş ki:
sallamabrs2488 demiş ki:tutu sun bow cıkardım 22 kere denedim cıkmadı tek denemede hll olsun
*_fastboy_* demiş ki:sallamabrs2488 demiş ki:tutu sun bow cıkardım 22 kere denedim cıkmadı tek denemede hll olsun
extraloob demiş ki:*_fastboy_* demiş ki:sallamabrs2488 demiş ki:tutu sun bow cıkardım 22 kere denedim cıkmadı tek denemede hll olsun
yarın ben çıkartınca görecek herkes ahahahaa
Yeni server acılırsa silkroada baslıcam.Ve ilk Carsamba Günü söylenen saatlerde 500 silke kumar oynucam Taktik için Ty :)DeadlyHunt demiş ki:Oyunu bırakınca paylaşayım dedim taktiklerimi zamanla diğer konularda açılcak...