Gerçek yüzü derken 2 yüzlümüyüz yoksa daha yüzler varmiBestGirlEver demiş ki:ya 7 kişiyiz ama burda toplanamıyoruz dedim ya şu kısıtlama getirilemedi o yüzden ama ilk gün biraz bekleyin herkesin gerçek yüzü ileride çıkıcak ortaya
yani diyorum ki şimdi sakiniz ama ileride bu kadar durgun olmucaz :) HİÇBİRİMİZReplay demiş ki:Gerçek yüzü derken 2 yüzlümüyüz yoksa daha yüzler varmiBestGirlEver demiş ki:ya 7 kişiyiz ama burda toplanamıyoruz dedim ya şu kısıtlama getirilemedi o yüzden ama ilk gün biraz bekleyin herkesin gerçek yüzü ileride çıkıcak ortaya
ilk gün ilk gün :) bi eleme olsun sonra gör sen :pKriptex demiş ki:Bir tamamen toplanamadık .
Bizim gibi arkadaş canlısı yarışmaları birbirimize düşürmen sana hiç yakışmadı ; Okan abiextraloob demiş ki:yarın yarışmacıları çok birbirine düşüreceğim merak etmeyin
bize bağlı sana değil sen kızsın otur bakim yerineBestGirlEver demiş ki:heyy hadi canlanın bize bağlı bu yarışmanın kaderi hadii ya
ne diyosun ya yarışmayı sen resmen ciddiye almıyorsun o zaman İŞİN NE ?Advance demiş ki:bize bağlı sana değil sen kızsın otur bakim yerineBestGirlEver demiş ki:heyy hadi canlanın bize bağlı bu yarışmanın kaderi hadii ya