Advance demiş ki:
Seni eleyim yeter bana, bıktım senden ya :popcorn:
hah tabi %33lük barajda olmazsam ki HİÇ DE SANMIYORUM 1.olacağını ya neyse,zaten herşey belli olucak özel olarak alınma ama hile falan bu tarz şeyler hemen belli olucak o yüzden ayağını denk al :nod: :mrgreen: ayrıca ben exl'ye güveniyorum beni yarı yolda bırakmazlar hah dua et de elenen sen olma :mrgreen:

Advance

BestGirlEver demiş ki:
Advance demiş ki:
Seni eleyim yeter bana, bıktım senden ya :popcorn:
hah tabi %33lük barajda olmazsam ki HİÇ DE SANMIYORUM 1.olacağını ya neyse,zaten herşey belli olucak özel olarak alınma ama hile falan bu tarz şeyler hemen belli olucak o yüzden ayağını denk al :nod: :mrgreen: ayrıca ben exl'ye güveniyorum beni yarı yolda bırakmazlar hah dua et de elenen sen olma :mrgreen:
:lol: der geçerim senden mi korkacağım ya :coffee:

GreenPearL

Bilgiliyim
Ulan hepiniz Reyting peşindesiniz ne garip insanlarsınız insan demeye bin şait ister ama haa valla ayıp funda sanada yakıştıramadım rekabeti kız dediğin evinde anasının dizinin dibinde oturmalı.!!

GreenPearL demiş ki:
Ulan hepiniz Reyting peşindesiniz ne garip insanlarsınız insan demeye bin şait ister ama haa valla ayıp funda sanada yakıştıramadım rekabeti kız dediğin evinde anasının dizinin dibinde oturmalı.!!
BU NE CÜRET senin de ne mal olduğunu anladım hiç hatrım yokmuş hiçç :cry:

Advance

aLper#24 demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
vayy hain vayyy sıkın ulan topuğuna!!
sende başlamışın bi topuğa sıkmak bi toğuğa sıkmak kaç gündür bi sıkamadın haa :rolleyes1:

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
BU NE CÜRET senin de ne mal olduğunu anladım hiç hatrım yokmuş hiçç :cry:
Mal mı sen nesin o zaman millete diorsun düzgün konuşun diye kendin mal diosun o zaman sende malsın :wink1:

Yukarı Alt