GreenPearL

Bilgiliyim
Funda abla demiyorum çünkü seni abla olarak görmüyorum çünkü abla olcak kadar olgunluğa daha ulaşamamış bi kişisin

BestGirlEver demiş ki:
neyse hepinizin gerçek yüzlerini gördüm yarın forum bize kapatılınca öbür yüzlerinizi de görücem gerçekten korkmaya başladım 8O
Ben bu yüz konusunu çözmüştük sanıyorum hala sorunların var galiba

GreenPearL demiş ki:
Funda abla demiyorum çünkü seni abla olarak görmüyorum çünkü abla olcak kadar olgunluğa daha ulaşamamış bi kişisin
yaa demek öyle o zaman madem öyle artık böyle yüzünü görmek istemiyorum seni gerçekten dostum sanmıştım diğer yüzünü görememişim meğer...

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
yaa demek öyle o zaman madem öyle artık böyle yüzünü görmek istemiyorum seni gerçekten dostum sanmıştım diğer yüzünü görememişim meğer...
evet öyle sana abla demiyorum funda kendini bişey zannediyorsun ama senin gibilere bu forumda yer yok buna emin ol tek kız sensin diye forumda herkesin sana ilgi göstereceğini sanıyorsun ilgi çekmek istiyorsun ama öyle değil bunu unutma :arrow:

Advance

aLper#24 demiş ki:
lan kesin artık olay ciddiye bindi babadan emir geldi

Ensar, Funda, Sarp bizle geliyosunuz temizlicekmişiz sizi
Nihahaha ben "Origami" bilirim gel al yiyosa çok pis katlarım kağıtları

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
Ah be güzelim insanları doğru tanımak lazım ilk önce 17 yaşındasın ve bunu bilmiyosun yazık valla

Wax Whine demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
Hayırdır ?
yaniii bilemiyorum hepsi bana tavır almışlar gibi hissediyorum sanki her tarafım düşmanlarla çevriliymiş gibi hissediyorum yalnızlık çok kötü :cry: ama ben inanıyorum EXL halkı herşeyi görüyor !!!

Yukarı Alt