GreenPearL
Bilgiliyim
Funda abla demiyorum çünkü seni abla olarak görmüyorum çünkü abla olcak kadar olgunluğa daha ulaşamamış bi kişisin
Ben bu yüz konusunu çözmüştük sanıyorum hala sorunların var galibaBestGirlEver demiş ki:neyse hepinizin gerçek yüzlerini gördüm yarın forum bize kapatılınca öbür yüzlerinizi de görücem gerçekten korkmaya başladım
yaa demek öyle o zaman madem öyle artık böyle yüzünü görmek istemiyorum seni gerçekten dostum sanmıştım diğer yüzünü görememişim meğer...GreenPearL demiş ki:Funda abla demiyorum çünkü seni abla olarak görmüyorum çünkü abla olcak kadar olgunluğa daha ulaşamamış bi kişisin
evet öyle sana abla demiyorum funda kendini bişey zannediyorsun ama senin gibilere bu forumda yer yok buna emin ol tek kız sensin diye forumda herkesin sana ilgi göstereceğini sanıyorsun ilgi çekmek istiyorsun ama öyle değil bunu unutmaBestGirlEver demiş ki:yaa demek öyle o zaman madem öyle artık böyle yüzünü görmek istemiyorum seni gerçekten dostum sanmıştım diğer yüzünü görememişim meğer...GreenPearL demiş ki:Funda abla demiyorum çünkü seni abla olarak görmüyorum çünkü abla olcak kadar olgunluğa daha ulaşamamış bi kişisin
Nihahaha ben "Origami" bilirim gel al yiyosa çok pis katlarım kağıtlarıaLper#24 demiş ki:lan kesin artık olay ciddiye bindi babadan emir geldi
Ensar, Funda, Sarp bizle geliyosunuz temizlicekmişiz sizi
Hayırdır ?BestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
o mu baba ba dediğin budur:aLper#24 demiş ki:Gelmek zorundasınız
baba bekliyor
Ah be güzelim insanları doğru tanımak lazım ilk önce 17 yaşındasın ve bunu bilmiyosun yazık vallaBestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
wW msn'e gelWax Whine demiş ki:Hayırdır ?BestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
yaniii bilemiyorum hepsi bana tavır almışlar gibi hissediyorum sanki her tarafım düşmanlarla çevriliymiş gibi hissediyorum yalnızlık çok kötü ama ben inanıyorum EXL halkı herşeyi görüyor !!!Wax Whine demiş ki:Hayırdır ?BestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
senden ister büyük ister kücük olsun konustugun kisi ile saygili ol yada hic konusmaGreenPearL demiş ki:Ah be güzelim insanları doğru tanımak lazım ilk önce 17 yaşındasın ve bunu bilmiyosun yazık vallaBestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
Senin Baba Dediğin Oysa Asıl baba buAdvance demiş ki:o mu baba ba dediğin budur:aLper#24 demiş ki:Gelmek zorundasınız
baba bekliyor
Sen niye araya kaynak yapıyosunWax Whine demiş ki:Hayırdır ?BestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...
bu arada bütün gün burdayiz biz, bi kavga ciktida bu mu gözüne batti?Wax Whine demiş ki:Hayırdır ?BestGirlEver demiş ki:onur gerçekten çok yanılmışım senin hakkında...