Advance

yeonyang demiş ki:
Replay demiş ki:
@yaeyong

sende taktin bi reklamdir gidiyorsun reklama ihtiyacımız yok bizim burda kimin ne oldugunu anladık zaten
ben ne reklam yaptim ne reklam yapana kizdim, tek istegim adam gibi konusun.. :arrow:
Şöyle boş yorumlarla topicin reytingini düşürme :byes:

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Beyler şaka bi yana yeter artık çeki düzen verelim , tamam güldük eğlendik..Msndede koptuk , güldük şakaydı ve bitti. Hadi artık gerçeğe dönelim..
+Gree :kalp: :buddha:

ben bu ortama daha fazla dayanamıyıciğim GİDİYORUMM böyle insanlar arasında daha fazla duramam zaten :cry: aman ben EXL halkına güveniyorum onlar gerçekleri görüyor !!!

GreenPearL

Bilgiliyim
TÜM BUNLAR BİRER ŞAKAYDI LÜTFEN HİÇ KİMSE DARILMASIN ÖZELLİKLE ONUR SEN VE OKAN ABİ LÜTFEN BİZE KIZMAYIN KENDİ KENDİMİZE EĞLENİYORUZ :kalp: :buddha:

SweeTChieF demiş ki:
Evet etkin, sen nerdeydin yahu?

BestGirlEver demiş ki:
ben bu ortama daha fazla dayanamıyıciğim GİDİYORUMM böyle insanlar arasında daha fazla duramam zaten :cry: aman ben EXL halkına güveniyorum onlar gerçekleri görüyor !!!
funda herşeyi açıkladık, yeter :rolleyes1:

GreenPearL demiş ki:
TÜM BUNLAR BİRER ŞAKAYDI LÜTFEN HİÇ KİMSE DARILMASIN ÖZELLİKLE ONUR SEN VE OKAN ABİ LÜTFEN BİZE KIZMAYIN KENDİ KENDİMİZE EĞLENİYORUZ :kalp: :buddha:

Advance demiş ki:
yeonyang demiş ki:
Replay demiş ki:
@yaeyong

sende taktin bi reklamdir gidiyorsun reklama ihtiyacımız yok bizim burda kimin ne oldugunu anladık zaten
ben ne reklam yaptim ne reklam yapana kizdim, tek istegim adam gibi konusun.. :arrow:
Şöyle boş yorumlarla topicin reytingini düşürme :byes:
oh pardon bana cevap yazdigini görmemisim.. ki görülmeye deger birsey degilmis zaten..

BestGirlEver demiş ki:
Böyle insanlar derken biz hepimiz birer aileyiz msnde konusmustuk zaten simdide senin hep istedigin gibi hepsinin şaka oldugunu açıkladık

eglendirebildiysek ne mutlu bize

Wax Whine demiş ki:
yeonyang demiş ki:
aLper#24 demiş ki:
şşş tamam yeter artık yeong..
şaka maka ama benimle bi sorunu varsa başka bi yerdede halledebiliriz..

neyse ben kacar topicten -.-
Ben gülüp eğleniyosunuz sanıyodum.. Nedir dostum sorun ?
benim tek sorunum bu sakanin aciklanmasini gec görmüs olmam ahaha

Yukarı Alt