abi giyinim tarzından belli zaten bu adamın içinde bir kabadayılık, bir dayılık var
Anaaammm fena laf attı.aLper#24 demiş ki:abi giyinim tarzından belli zaten bu adamın içinde bir kabadayılık, bir dayılık var
aLper#24 demiş ki:abi giyinim tarzından belli zaten bu adamın içinde bir kabadayılık, bir dayılık var
bi kücücük resimden karekterimi okuyan tek kisi, tebrik ediyorum seni alperSweeTChieF demiş ki:Anaaammm fena laf attı.aLper#24 demiş ki:abi giyinim tarzından belli zaten bu adamın içinde bir kabadayılık, bir dayılık var
evet de zaten ortama bağlı olarak herkes değişir :) bu arada etkin çok özlettin kendini bugün :( yarın burda ol hep tamam mı :)SweeTChieF demiş ki:Best haklı.
Herkes dürüst olsun arkadaşlar. ^^
Elimden geldiğince gireceğim canım telden ulaş dedim sana anında burdayım.BestGirlEver demiş ki:evet de zaten ortama bağlı olarak herkes değişir :) bu arada etkin çok özlettin kendini bugün :( yarın burda ol hep tamam mı :)SweeTChieF demiş ki:Best haklı.
benim kastım HEP :) burda olman bugün 8 kişi buradaydı bi sen yoktun :) neyse ama yarın okuldan gelmeyle açıyosun tamam ?SweeTChieF demiş ki:Elimden geldiğince gireceğim canım telden ulaş dedim sana anında burdayım.BestGirlEver demiş ki:evet de zaten ortama bağlı olarak herkes değişir :) bu arada etkin çok özlettin kendini bugün :( yarın burda ol hep tamam mı :)SweeTChieF demiş ki:Best haklı.
kontörün bol hiç aradığın yokSweeTChieF demiş ki:@Alper
Mesaj çek yanındayım.
@Best
Senimi kırıcam girerim.
git karıya kıza harcaSweeTChieF demiş ki:İnanmazsın ama sadece 1 kontörüm kaldı SMS bedavam var.
Bugün aksadı, yarın buralarda daha fazla olacağım.aLper#24 demiş ki:git karıya kıza harcaSweeTChieF demiş ki:İnanmazsın ama sadece 1 kontörüm kaldı SMS bedavam var.
bugün neden girmedin ya hep seni görürdük sabah kalktığımda(3,4) de msnde olurdun bugün kalktım yoktun?