GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Herneyse :lol:

Ee nasıldı gününüz?

Bu arada okullar bizim burda salı gününe kadar tatil.. Sizin?
hayırdır :confused1: neden tatil bizim lise bize tatil yok :headbang: zaten tatil isteyende yok koskoca sınıfta 1 erkek benim forever Scholl :headbang:

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
aLper#24 demiş ki:
Herneyse :lol:

Ee nasıldı gününüz?

Bu arada okullar bizim burda salı gününe kadar tatil.. Sizin?
hayırdır :confused1: neden tatil bizim lise bize tatil yok :headbang: zaten tatil isteyende yok koskoca sınıfta 1 erkek benim forever Scholl :headbang:
nasıl ya bayram değil mi tatil işte :mrgreen:
tatil tabi'de canım yapmak istemio kızlarla ortamı kurduk 1 erkek benim dedim ya herkes bana sulanıyo tabi biraz'da yakışıklı olunca 8)

GreenPearL demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
herkes seviyesini korusun :s
biz seviyesiz bişey mi yaptık?
bilmiyorum ama böyle konuşmanız doğru değil EN AZINDAN BANA GÖRE bilmiyorum illa konuşmak istiyorsanız bi konu falan açın yani böyle olmuyor madem 9 kişiyiz,birlikteyiz burada biraz birbirimizle ahenk içinde olmalıyız değil mi

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Abi aman dün akşama dönmeyelim yakışıklıyım kızlar var falan dedin ya ona biraz tepki gösterdi normaldir.

Ps ; ama doğru, herif yakışıklı :mrgreen:
nerde gördünde yakışıkLı Dion la:D :mrgreen:

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
GreenPearL demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
herkes seviyesini korusun :s
biz seviyesiz bişey mi yaptık?
bilmiyorum ama böyle konuşmanız doğru değil EN AZINDAN BANA GÖRE bilmiyorum illa konuşmak istiyorsanız bi konu falan açın yani böyle olmuyor madem 9 kişiyiz,birlikteyiz burada biraz birbirimizle ahenk içinde olmalıyız değil mi
tamamda şimdi hiç seviyemizi bozmadık dediğim şey sınıfta tek erkek benim herkes bana sulanıo tabi yakışıklı olunca dedim sen ardından seviyenizi koruyun dedin ben anlamadım gitti :roll:

Yukarı Alt