please stop bluch me 

bi kere o stop making me blush :paLper#24 demiş ki:please stop bluch me![]()
aynen öyleaLper#24 demiş ki:Herneyse![]()
Ee nasıldı gününüz?
Bu arada okullar bizim burda salı gününe kadar tatil.. Sizin?
hayırdıraLper#24 demiş ki:Herneyse![]()
Ee nasıldı gününüz?
Bu arada okullar bizim burda salı gününe kadar tatil.. Sizin?
nasıl ya bayram değil mi tatil işteGreenPearL demiş ki:hayırdıraLper#24 demiş ki:Herneyse![]()
Ee nasıldı gününüz?
Bu arada okullar bizim burda salı gününe kadar tatil.. Sizin?neden tatil bizim lise bize tatil yok
zaten tatil isteyende yok koskoca sınıfta 1 erkek benim forever Scholl
![]()
tatil tabi'de canım yapmak istemio kızlarla ortamı kurduk 1 erkek benim dedim ya herkes bana sulanıyo tabi biraz'da yakışıklı oluncaBestGirlEver demiş ki:nasıl ya bayram değil mi tatil işteGreenPearL demiş ki:hayırdıraLper#24 demiş ki:Herneyse![]()
Ee nasıldı gününüz?
Bu arada okullar bizim burda salı gününe kadar tatil.. Sizin?neden tatil bizim lise bize tatil yok
zaten tatil isteyende yok koskoca sınıfta 1 erkek benim forever Scholl
![]()
![]()
ÖhömBestGirlEver demiş ki:herkes seviyesini korusun :s
biz seviyesiz bişey mi yaptık?BestGirlEver demiş ki:herkes seviyesini korusun :s
bilmiyorum ama böyle konuşmanız doğru değil EN AZINDAN BANA GÖRE bilmiyorum illa konuşmak istiyorsanız bi konu falan açın yani böyle olmuyor madem 9 kişiyiz,birlikteyiz burada biraz birbirimizle ahenk içinde olmalıyız değil miGreenPearL demiş ki:biz seviyesiz bişey mi yaptık?BestGirlEver demiş ki:herkes seviyesini korusun :s
nerde gördünde yakışıkLı Dion laaLper#24 demiş ki:Abi aman dün akşama dönmeyelim yakışıklıyım kızlar var falan dedin ya ona biraz tepki gösterdi normaldir.
Ps ; ama doğru, herif yakışıklı![]()
tamamda şimdi hiç seviyemizi bozmadık dediğim şey sınıfta tek erkek benim herkes bana sulanıo tabi yakışıklı olunca dedim sen ardından seviyenizi koruyun dedin ben anlamadım gittiBestGirlEver demiş ki:bilmiyorum ama böyle konuşmanız doğru değil EN AZINDAN BANA GÖRE bilmiyorum illa konuşmak istiyorsanız bi konu falan açın yani böyle olmuyor madem 9 kişiyiz,birlikteyiz burada biraz birbirimizle ahenk içinde olmalıyız değil miGreenPearL demiş ki:biz seviyesiz bişey mi yaptık?BestGirlEver demiş ki:herkes seviyesini korusun :s