GreenPearL
Bilgiliyim
neye dedin ~_OBestGirlEver demiş ki:ben ona demedim o lafı -.-
neye dedin ~_OBestGirlEver demiş ki:ben ona demedim o lafı -.-
neyse ya üstelemeye gerek yok,anlamamazlıktan gelmeye de çalışmaya da...unutun gitsin devam edelim :sGreenPearL demiş ki:neye dedin ~_OBestGirlEver demiş ki:ben ona demedim o lafı -.-
Valla funda abla bütün keyfimi kaçırdınBestGirlEver demiş ki:neyse ya üstelemeye gerek yok,anlamamazlıktan gelmeye de çalışmaya da...unutun gitsin devam edelim :sGreenPearL demiş ki:neye dedin ~_OBestGirlEver demiş ki:ben ona demedim o lafı -.-
tamam onur üstelemeyeceğimi söyledim uzatmaya gerek yok da herkes nerede :s neyse yakında görürler evin açıldığınıGreenPearL demiş ki:Valla funda abla bütün keyfimi kaçırdın
GreenPearL demiş ki:Neyse ben'de gidiyorum canım sıkıldı biraz dolaşıp geleyim
post kasmayı özleyeceğimi sanıyordum buraya girdiğimde , burdan çıktığımda post kasmaktan bıkmış olacağımBestGirlEver demiş ki:millet galiba forumda serbest olacağız :s HEP
tam belli değil aslında ama zormuş onu yapmak :SaLper#24 demiş ki:post kasmayı özleyeceğimi sanıyordum buraya girdiğimde , burdan çıktığımda post kasmaktan bıkmış olacağımBestGirlEver demiş ki:millet galiba forumda serbest olacağız :s HEP
iyidir yaKriptex demiş ki:Naber millet :)
kri buradan ayrılma tamam mı zaten az kişiyiz etkin ali doğaç bi de ensar neredesiniz siz :sKriptex demiş ki:Naber millet :)
ya şarkı yazmaca çok güzeldi bom falan oymamamızı beklemiyosunuz herhalde :saLper#24 demiş ki:Tatile giriyoruz ya takılıyorlardır
eh etkin eh ne diyelim biz sana
Bu arada funda ve can , size bi kaç soru sorucam
çok iyi sistem istemeyen , bildiğiniz güzel bi oyun varmı?
ayy ben yanlış anladım burada oynayacağız sandım :sKriptex demiş ki:Prince of Persia ?
Tüm serilerini bitirdimKriptex demiş ki:Prince of Persia ?
hahah lol üstteki hakkında ne düşünüyorsunuz sistem gereksinimleriBestGirlEver demiş ki:ayy ben yanlış anladım burada oynayacağız sandım :sKriptex demiş ki:Prince of Persia ?