sanada görüşürüzBestGirlEver demiş ki:tamam zaten asıl yarışma yarın başlıyo
sanada görüşürüzBestGirlEver demiş ki:tamam zaten asıl yarışma yarın başlıyo
yok yok yok yüzüme vurmayın ya off ben yatıyorum zaten yarın biyoloji yazılısı var ama kimse biyolojide elime su dökemezzSweeTChieF demiş ki:Best mesaj at bana sms'n varsa sohbet ederiz. ^^
Hemen mi ? 2 gün oLduBestGirlEver demiş ki:sağolun exl yönetimi hemen ilgilendiğiniz için eee hadi kimler var kimler yok
pm attım ve halloldu :s yani şimdi attımGreenPearL demiş ki:Hemen mi ? 2 gün oLduBestGirlEver demiş ki:sağolun exl yönetimi hemen ilgilendiğiniz için eee hadi kimler var kimler yok
ALLAH'A ŞÜKÜR SEN NASILSINaLper#24 demiş ki:Naber BBG haklı , nasılsınız?
yanii sen de onura abi dersin bana abla demezsin bana karşı bi garezin falan varsa açık ol DaLper#24 demiş ki:Funda bu kadar kasma , korkunun ecele faydası yok
Onur abi benim kız dün evdeymiş bişey olmamış
Ne Demiştim sana boşuna celallendinaLper#24 demiş ki:Funda bu kadar kasma , korkunun ecele faydası yok
Biri kıskançlık krizine girdi Demi AblaBestGirlEver demiş ki:yanii sen de onura abi dersin bana abla demezsin bana karşı bi garezin falan varsa açık ol DaLper#24 demiş ki:Funda bu kadar kasma , korkunun ecele faydası yok
EDIT:halbuse ben ondan 1 yaş büyüğüm :s
yanii umarım öyledir ama çok samimeyete gelemem söyleyeyim de :paLper#24 demiş ki:@funda
o adam abiliği hakediyor , yanlış anlama samimilik gösteriyorum , abla demiyorum
BestGirlEver demiş ki:yanii umarım öyledir ama çok samimeyete gelemem söyleyeyim de :paLper#24 demiş ki:@funda
o adam abiliği hakediyor , yanlış anlama samimilik gösteriyorum , abla demiyorum