Bu arada kemalist'e BBG`ye verdigi destekler icin cook tesekkur ederiz.
BBG Evi sakinleri.
BBG Evi sakinleri.
+ Swee.aLper#24 demiş ki:Bu arada kemalist'e BBG`ye verdigi destekler icin cook tesekkur ederiz.
BBG Evi sakinleri.
Ben funda diye düzeltmekten bıktım , sen fulya demekten bıkmadın bir türlü alper. ^^aLper#24 demiş ki:valla ben fulya`yada daha once soylemistim bu yarismaya illaki birinci olmak icin katilmadim sadece eglence icin katildim , hatta topludada soyledim , katilimcilar harika ve yarisma gayet iyi gidiyor..
aman onu takan mı var :pSweeTChieF demiş ki:Ben funda diye düzeltmekten bıktım , sen fulya demekten bıkmadın bir türlü alper. ^^aLper#24 demiş ki:valla ben fulya`yada daha once soylemistim bu yarismaya illaki birinci olmak icin katilmadim sadece eglence icin katildim , hatta topludada soyledim , katilimcilar harika ve yarisma gayet iyi gidiyor..
Baya bi uğraşmışsın anlaşılan.aLper#24 demiş ki:Okan abinin 44444 postunu ararken hesap makinesi kullandım
profiline girip mesajlarını arattığında 12 mesaj geliyor bir sayfaya
sonra 56k mesajdan 44k çıkardım arada çıkan sayıyı 12 ye böldüm ve 776. sayfa çıkdı ama yanlış..
yoo hesap makinesi sağolsunSweeTChieF demiş ki:Baya bi uğraşmışsın anlaşılan.aLper#24 demiş ki:Okan abinin 44444 postunu ararken hesap makinesi kullandım
profiline girip mesajlarını arattığında 12 mesaj geliyor bir sayfaya
sonra 56k mesajdan 44k çıkardım arada çıkan sayıyı 12 ye böldüm ve 776. sayfa çıkdı ama yanlış..
ayy senin bu boş konuşmaların yok mu -.-aLper#24 demiş ki:
Hadi bakalım DJ Fulya bi müzik koy
iyi seyirler de bundan sonra bakarsın umarım :ppppKriptex demiş ki:Bende film izledim konuya bakamadım :) "The Bounce"
Dünyalar savaşı 4ever.Kriptex demiş ki:Bende film izledim konuya bakamadım :) "The Bounce"
İzledin mi ?SweeTChieF demiş ki:Dünyalar savaşı 4ever.Kriptex demiş ki:Bende film izledim konuya bakamadım :) "The Bounce"