GreenPearL

Bilgiliyim
.OMG Peki bu kız 14 yaşında senle yaşıt demi?.Bak benden sana bir tavsiye Al Karşına Adam akıllı konuş böyle böyle de kızım ben seni seviyorum ve içki içmeni istemiyorum De Ve Sana bi seçenek sunuyorum de Ya o Lanet olası içkiyi bırakırsın yada beni unutursun de.Eğer Gerçekten Seviyorsa Emin Ol İçkiyi Bırakır :muck:

insan bir kızı seviyorsa onun sağlığına dokunacak hiçbir şeyi yapmasına izin vermez :)

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Bak abi, bana bu zamana kadar hep 'abi' kelimesiyle hitap edildi, millet gözünde lider ve hep olgun olarak görülürüm. Olgun olduğumu söyler herkez, fakat bu nedir ya.. Bu nedir? :cry:
Olgun Olarak görürler seni ama İnsanın içi ile dışı aynı değil onlar seni olgun olarak görürler ama senin için hala çocuktur.Bunu kimse bilemez senin içinde ne fırtınalar koptuğunu kimse tahmin edemez.Şöyle bir Örnek Vereyim;Sen sevgilinden ayrılırsın ağlamazsın hiç takmazsın bile herkes sana bakar vayy be şuna bak sevgilisinden ayrıldı hiç takmıyor bile , ama onlar bilemez senin için yangın yeri gibidir Günden güne o ateş daha da çoğalır ve kimse bunun farkına varmaz ve yavaş yavaş eriyip gidersin.

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
GreenPearL bi ara senle dertleşelim zaten Gidicem yanlarına biliyorum ağzım burnum dağılacak fakat yeter artık, korkularımı yenmemin zamanı geldi :!:
Neden ağzın burnun dağılcak?Korkularını Üstüne giderek yenebilirsin, fakat o üstüne gitmeler sana zarar verecekse Korkmayı Tercih et bence :thumbsup:

Yeter abi yeter evde oturup onu düşünmekten , ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü artık ne olacaksa olsun ben size abimle haber yollarım.. Eğer akşam burda olmazsam bilin ki hastanedeyim oraya gittiğimde ya ölüme, ya gülüme..

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Yeter abi yeter evde oturup onu düşünmekten , ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü artık ne olacaksa olsun ben size abimle haber yollarım.. Eğer akşam burda olmazsam bilin ki hastanedeyim oraya gittiğimde ya ölüme, ya gülüme..
tamam iyi hoşta kim ağzını burnunu dağıtıyo o kısmı anlamadım be alper :think:

Burak abi hikayesi yalanmış en yakın arkadaşından öğrendim o sormuş kimle içicen diye 'blmyrm' yazmış , işmi bu abi.. Tanımadıkları adamlara ben laf atarım görün bak , kesin büyükler vardır benim yaşımda olsalar girerim ağız burun ama 5-6 kişi varlarmış. Olsun anasını satiyim elbet bigün ölücez boş boş ölüceğime yarim için ölürüm, şuan inan içimde gram korku yok..

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Burak abi hikayesi yalanmış en yakın arkadaşından öğrendim o sormuş kimle içicen diye 'blmyrm' yazmış , işmi bu abi.. Tanımadıkları adamlara ben laf atarım görün bak , kesin büyükler vardır benim yaşımda olsalar girerim ağız burun ama 5-6 kişi varlarmış. Olsun anasını satiyim elbet bigün ölücez boş boş ölüceğime yarim için ölürüm, şuan inan içimde gram korku yok..
La oLm saçmalama bi kız için Ölünür mü? Abilerin Falan yokmu tanıdığın al yanına gidin Yada şöyle bi çözüm var Çok seviyosun biliyoruz belli oluyor zaten ama eğer bu kız için ölceksen aileni düşün annen baban ne hale düşücek belki ablanda vardır onların halini Düşün.Yada şöyle bi örnek Vereyim Kardeşim ; Aynı Durumun Tersi Olsaydı SEn İçki İçseydin Sevgilin İçme Deseydi O Senin İçin Ölür müydü? Senin Sözünü dinlemeyen bi kız senin için ölür mü be kardeşim bunuda düşün.Senin Sözünü dinlememesi seni sevmediği anlamına gelmez ama O Senin için ölmeyi göze alır mıydı?Benim Yorumum İse Almazdı.Eğer Gerçekten Sen Senin İçin Ölceğini Düşünüyorsan.Git Kardeşim.Başka Dicek Sözümde yok :byes: :muck:

Öleceğini asla düşünmüyorum fakat,fakat.. Abi yapamıyorum anlıyomusun? İki saattir Mozole Mirach'ın - Merasim Faslı şarkısını dinliyorum ve şarkının sözleri sadece "Bana deli deme ben deli değilim."

Ben onun için ölüme giderim herşey karşılıklı değildir hayatta :kalp:

Dostum sen eminmisin böyle bir şey olduğundan. Hadi oldu diyelim bu kadar abartarak anlatman gerekir mi?

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Öleceğini asla düşünmüyorum fakat,fakat.. Abi yapamıyorum anlıyomusun? İki saattir Mozole Mirach'ın - Merasim Faslı şarkısını dinliyorum ve şarkının sözleri sadece "Bana deli deme ben deli değilim."

Ben onun için ölüme giderim herşey karşılıklı değildir hayatta :kalp:
Sence Sen ölünce o senin arkandan yas tutucağını mı düşünüyorsun 1-2 Gün ağlar sonra unutur ya ailen ya arkadaşların onların halini hiç Düşündün mü?

GreenPearL

Bilgiliyim
hamster544 demiş ki:
Dostum sen eminmisin böyle bir şey olduğundan. Hadi oldu diyelim bu kadar abartarak anlatman gerekir mi?
hasmter sen iyi misin neden herkesle ters konuşuyorsun Burası muhabbet yeri Alper abartarak anlatmıyor.Sen hiç bi kıza aşık olmadın galiba :think: Aşık olmamışsınki Abartıyorsun diyosun

Ayberk diye bir arkadaşım var abi yapma etme dedi, yok gidicem dedim 'sen varsan bende varım bro' yazdı, başlarım ulan böyle işin içine beni çok büyük bela bekliyor ya katil olurum ya ölü .. Gör bak bugün evden bıçak alıp çıkmassam , yeter be..

hamster vereyim telefonumu , gel burdur`a o adamlarla seni karşılaştırayım?

Biz birbirizmizle dertleşmediğimiz için kendimizi bu kadar sıkıyor , içimize kapanıyoruz .

Yukarı Alt