aLper#24 demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Kimle ters konuşmuşum? Bana göre abartı. Ölsün o zaman hadi.
hamster bu kadar büyük laf ediceğimi aklıma getirmezdim, bundan sonra düşmanımsın, bitti :!:
Yavrum yapamayacağın şeyleri söylemek abartmaktır. Bende abarttığını söyledim, arkadaşın bana ters konuşuyorsun dedi. Bende abarttığını kanıtladım. Ki istediğin kadar düşşman ol. Benden tavsiye yaşına göre hareketlerde bulun. 14 yaşındasın, 2 yıllık sevgilin var. Al sana kültür asimilasyonu. Ayrıca benim yüzüme karşı kullanabileceğin sıfatları kullan buradan. Yüzüme herif diyebilecekmisin bakalım...

Hamster artık kimseden korkum yok 05066217687 gel burdura bekliyorum , vede 2 yıllık ilişkime inanmıyosan seni onunlada görüştürürüm aslanım biz klavye artisti değiliz ara gel burdura , bide sen vur tın demiyeceğim fakat öteki gün evini yok ederim :!:

ya millet anlamıyorum kavga etmeniz çok saçma tamam alper biraz patavatsız olabilir ama sonuçta bi hüsrana uğraşmış birazcık tolere etmelisiniz bence ?

GreenPearL

Bilgiliyim
hamster544 demiş ki:
aLper#24 demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Kimle ters konuşmuşum? Bana göre abartı. Ölsün o zaman hadi.
hamster bu kadar büyük laf ediceğimi aklıma getirmezdim, bundan sonra düşmanımsın, bitti :!:
Yavrum yapamayacağın şeyleri söylemek abartmaktır. Bende abarttığını söyledim, arkadaşın bana ters konuşuyorsun dedi. Bende abarttığını kanıtladım. Ki istediğin kadar düşşman ol. Benden tavsiye yaşına göre hareketlerde bulun. 14 yaşındasın, 2 yıllık sevgilin var. Al sana kültür asimilasyonu. Ayrıca benim yüzüme karşı kullanabileceğin sıfatları kullan buradan. Yüzüme herif diyebilecekmisin bakalım...
18 Yaşındasın ama senden 4 yaş küçük İnsanlarla Laf dalaşına giriyorsun.Ve Kanıtladım Demişsin Ben Ortada Kanıt Göremiyorum :think:

Kriptex demiş ki:
Alper sen adamın evinimi bombalıyıcan ?
Evet yani bu da biraz saçma oldu böyle şeylere gerek yok ama dediğim gibi doğaç birazcık tolerans gösterebilsen daha iyi olur :s

Sence ben seninle uğraşırmıyım ya. Banane senden ben sana abartma dedim. Düşmanım dediniz. Gerçi birebirde bu kadar net kunaşabileceğini sanmıyorum. Ayrıca telini de öyle heryere yazma. Benden tavsiye...

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
Kriptex demiş ki:
Alper sen adamın evinimi bombalıyıcan ?
Evet yani bu da biraz saçma oldu böyle şeylere gerek yok ama dediğim gibi doğaç birazcık tolerans gösterebilsen daha iyi olur :s
Alper Bombalıcam demediki 8O Öyle bi Yazı göremiyorum Ama biraz sakin olun lütfen :rolleyes1:

hamster544 demiş ki:
Sence ben seninle uğraşırmıyım ya. Banane senden ben sana abartma dedim. Düşmanım dediniz. Gerçi birebirde bu kadar net kunaşabileceğini sanmıyorum. Ayrıca telini de öyle heryere yazma. Benden tavsiye...
Artık kimseden korkum yok gelsin bela bulsun beni bakalım nolacak, belaysa bela ulan. Çıldırmak üzereyim ettiğin laflara bak bu lafları demeyi GreenPearL da bilir birde 18 yaşındayım diyorsun senden 4 yaş küçüğüm abilik gösterip benimle dertleşmen gerekirken gelip benim karşımda çene yapıp sinirlerimi oynatıyorsun git,defol şurdan allahaşkına..

hamster544 demiş ki:
Tamam yeter bu kadar uzatmaya gerek yok sakin olun daha yeni geldik eve kavga etmeye ne gerek var :) parti zamanıı :p

Yukarı Alt