Alperimin düşmanı benim de düşmanımdıraLper#24 demiş ki:hamster bu kadar büyük laf ediceğimi aklıma getirmezdim, bundan sonra düşmanımsın, bittihamster544 demiş ki:Kimle ters konuşmuşum? Bana göre abartı. Ölsün o zaman hadi.
Yavrum yapamayacağın şeyleri söylemek abartmaktır. Bende abarttığını söyledim, arkadaşın bana ters konuşuyorsun dedi. Bende abarttığını kanıtladım. Ki istediğin kadar düşşman ol. Benden tavsiye yaşına göre hareketlerde bulun. 14 yaşındasın, 2 yıllık sevgilin var. Al sana kültür asimilasyonu. Ayrıca benim yüzüme karşı kullanabileceğin sıfatları kullan buradan. Yüzüme herif diyebilecekmisin bakalım...aLper#24 demiş ki:hamster bu kadar büyük laf ediceğimi aklıma getirmezdim, bundan sonra düşmanımsın, bittihamster544 demiş ki:Kimle ters konuşmuşum? Bana göre abartı. Ölsün o zaman hadi.
18 Yaşındasın ama senden 4 yaş küçük İnsanlarla Laf dalaşına giriyorsun.Ve Kanıtladım Demişsin Ben Ortada Kanıt Göremiyorumhamster544 demiş ki:Yavrum yapamayacağın şeyleri söylemek abartmaktır. Bende abarttığını söyledim, arkadaşın bana ters konuşuyorsun dedi. Bende abarttığını kanıtladım. Ki istediğin kadar düşşman ol. Benden tavsiye yaşına göre hareketlerde bulun. 14 yaşındasın, 2 yıllık sevgilin var. Al sana kültür asimilasyonu. Ayrıca benim yüzüme karşı kullanabileceğin sıfatları kullan buradan. Yüzüme herif diyebilecekmisin bakalım...aLper#24 demiş ki:hamster bu kadar büyük laf ediceğimi aklıma getirmezdim, bundan sonra düşmanımsın, bittihamster544 demiş ki:Kimle ters konuşmuşum? Bana göre abartı. Ölsün o zaman hadi.
Evet yani bu da biraz saçma oldu böyle şeylere gerek yok ama dediğim gibi doğaç birazcık tolerans gösterebilsen daha iyi olur :sKriptex demiş ki:Alper sen adamın evinimi bombalıyıcan ?
gör bakalım gelsin kılıma dokunsun noluyorKriptex demiş ki:Alper sen adamın evinimi bombalıyıcan ?
Alper Bombalıcam demediki Öyle bi Yazı göremiyorum Ama biraz sakin olun lütfenBestGirlEver demiş ki:Evet yani bu da biraz saçma oldu böyle şeylere gerek yok ama dediğim gibi doğaç birazcık tolerans gösterebilsen daha iyi olur :sKriptex demiş ki:Alper sen adamın evinimi bombalıyıcan ?
Artık kimseden korkum yok gelsin bela bulsun beni bakalım nolacak, belaysa bela ulan. Çıldırmak üzereyim ettiğin laflara bak bu lafları demeyi GreenPearL da bilir birde 18 yaşındayım diyorsun senden 4 yaş küçüğüm abilik gösterip benimle dertleşmen gerekirken gelip benim karşımda çene yapıp sinirlerimi oynatıyorsun git,defol şurdan allahaşkına..hamster544 demiş ki:Sence ben seninle uğraşırmıyım ya. Banane senden ben sana abartma dedim. Düşmanım dediniz. Gerçi birebirde bu kadar net kunaşabileceğini sanmıyorum. Ayrıca telini de öyle heryere yazma. Benden tavsiye...
Tamam yeter bu kadar uzatmaya gerek yok sakin olun daha yeni geldik eve kavga etmeye ne gerek var :) parti zamanıı :phamster544 demiş ki:Sence ben seninle uğraşırmıyım ya. Banane senden ben sana abartma dedim. Düşmanım dediniz. Gerçi birebirde bu kadar net kunaşabileceğini sanmıyorum. Ayrıca telini de öyle heryere yazma. Benden tavsiye...