bizim kızlarda "dadlü" derGreenPearL demiş ki:Ohh Domuz gribi en çok size yaradı alper Yeo kardeşim saol sanada çok dadLu rüyalar [ dadlu dediğime bakmayın böyle demek hoşuma gidiyo yoksa türkçemize saygım sonsuz ]
iyi geceler abi
bizim kızlarda "dadlü" derGreenPearL demiş ki:Ohh Domuz gribi en çok size yaradı alper Yeo kardeşim saol sanada çok dadLu rüyalar [ dadlu dediğime bakmayın böyle demek hoşuma gidiyo yoksa türkçemize saygım sonsuz ]
Türkçe karakterle yazman bile yeter, çoğu bunu bile becermiyor..GreenPearL demiş ki:Ohh Domuz gribi en çok size yaradı alper Yeo kardeşim saol sanada çok dadLu rüyalar [ dadlu dediğime bakmayın böyle demek hoşuma gidiyo yoksa türkçemize saygım sonsuz ]
Heyecan doruktaKriptex demiş ki:Bugün elemeler var :)
hö? anket mi nerdeGreenPearL demiş ki:Anketlerin Çoğu Alper^im'i gösteriyo
ama yas tutmak da doğru değil yanii nice günler bekliyor bizi :) neyse ben dershaneyee :)GreenPearL demiş ki:off evet beyler bi kişi aramızdan ayrılmış durumda çok acı bi durum biliyorum bazı gitmesi gereken kişiler değilde en masum olan kişi gitti :/
bekleyin bekleyin ben dershaneye gidicem soru sormam lazım ama gelicem saat 6da burada kalın tamam mıyeonyang demiş ki:Geldim
HosbuldukGreenPearL demiş ki:
Sen daha gitmedinmi yahu xDBestGirlEver demiş ki:bekleyin bekleyin ben dershaneye gidicem soru sormam lazım ama gelicem saat 6da burada kalın tamam mıyeonyang demiş ki:Geldim
alper elendi ve onuru koruma altına aldı :/hamster544 demiş ki:Geldim bende. Noldu kim gitti?