Anlamadın ama neyse dün ensarla nasıl tartışıyosun acaba gösterirmisin?Replay demiş ki:lafın gelişi söyledim
Ben diyorum ankara sen diyorsun kapkara yahu.Replay demiş ki:Ne Demeye Çalıştın Tekme Tokat tartışmam herhalde
psst sizi izliyorumBestGirlEver demiş ki:alii nereye kayboldun sessiz sakinsin :p
kendisi ile yüz yüze de görüştüm en iyi dostumdur kendisi ona olan bana olmuş demektir bu yarışmaya da birlikte eğlenmek için girdik eğlence olmayacaksaSweeTChieF demiş ki:Ben diyorum ankara sen diyorsun kapkara yahu.Replay demiş ki:Ne Demeye Çalıştın Tekme Tokat tartışmam herhalde
'' Dün '' Nasıl tartışabilirsinki sence bu mümkünmü ?Replay demiş ki:Yahu ne dedigini anlamadımki
korkutuyosun beniyeonyang demiş ki:psst sizi izliyorumBestGirlEver demiş ki:alii nereye kayboldun sessiz sakinsin :p
Ben kötü birşey demiyorum bir hatasını düzeltmeye çalışıyorum sadece hemen böbürlenme.Advance demiş ki:kendisi ile yüz yüze de görüştüm en iyi dostumdur kendisi ona olan bana olmuş demektir bu yarışmaya da birlikte eğlenmek için girdik eğlence olmayacaksaSweeTChieF demiş ki:Ben diyorum ankara sen diyorsun kapkara yahu.Replay demiş ki:Ne Demeye Çalıştın Tekme Tokat tartışmam herhalde
sence orda o anlamdami dedim dün tartıştım anlamında dedimm D:SweeTChieF demiş ki:'' Dün '' Nasıl tartışabilirsinki sence bu mümkünmü ?Replay demiş ki:Yahu ne dedigini anlamadımki
korkma yahu arada bakiyorum ders calisiyorumdaBestGirlEver demiş ki:korkutuyosun beniyeonyang demiş ki:psst sizi izliyorumBestGirlEver demiş ki:alii nereye kayboldun sessiz sakinsin :p
iyi geceler :) ben de yatağıma çekiliyorum iyi geceler herkese yarın bizi bekliyooReplay demiş ki:Hadi Ben Kacar