Advance demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
:thumbsup: katılıyorum o_o
orda 2 kişi konuşuyor sen niye atlyosun ki? :curtain:
bilmiyorum farkında mısın ama ben mesaj atana kadar hep doğaçın arkasından konuşuluyordu sence bu etik mi ? ayrıca anlamış değilim benim mesajlarımı kolluyorsun herhalde mesaj atmıyorsun atmıyorsun ben atınca hemen bi şekilde alıntı

arkasından konuşmuyorduk dediğimiz gibi biz bunu onun yüzünede söylerdik küstü biliyorduk ve bunun çok çocukca olduğunu söyledik

eğer küsmüşse söylerim ; çok çocukca bir davranış küsülecek olsa sen ve ben , ben ve etkin falan çoktan küsmüştük

BestGirlEver demiş ki:
aLper#24 demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
herneyse ufak , ufak diyelim. Ufak bi tartışma yaşadık ve geçti artık keyif çıkarmanın zamanı :rolleyes1:
yarın eleme var ve sen eğlenmekten bahsediyorsun ben açık konuşayım beni heyecan bastı yaniii :s
Funda Fazla Ciddi Aliyorsun Zaten 3 Günde Bir eleme var uzun süre kalicak gibi görünen bi yarışmacısın 2. günden stres yaparsan gecmez 1 ay sana söyliyim rahat ol bize ordaki yapmacik halimizle degil dogal halimizle oy vercekler sen stese girersen seni kim nasil anlasın :thumbsup: :headbang:

çok sıkıldım herkez laf atıyor birbirine fulyaya söylüyorum msnde kasma bu kadar reyting için diye elenirsem falan diyo arkadaşlar söylüyorum bu kadar rahatsız olan varsa beni elesin yarışma için üzülecek değilim

gidiyorum ben.. :byes:

Takımı
Besiktas
aLper#24 demiş ki:
çok sıkıldım herkez laf atıyor birbirine fulyaya söylüyorum msnde kasma bu kadar reyting için diye elenirsem falan diyo arkadaşlar söylüyorum bu kadar rahatsız olan varsa beni elesin yarışma için üzülecek değilim

Herkes bir agresifleşti.Seyirciye oynamayın herkes önceden neyse şuanda onu korusun. ^^

Advance

BestGirlEver demiş ki:
bilmiyorum farkında mısın ama ben mesaj atana kadar hep doğaçın arkasından konuşuluyordu sence bu etik mi ? ayrıca anlamış değilim benim mesajlarımı kolluyorsun herhalde mesaj atmıyorsun atmıyorsun ben atınca hemen bi şekilde alıntı
boş konuştuğunun farkında mısın?

SweeTChieF demiş ki:
aLper#24 demiş ki:

Herkes bir agresifleşti.Seyirciye oynamayın herkes önceden neyse şuanda onu korusun. ^^
yani şu kapalı kaldık ya hemen etkisini gösterdi zaten elemeden önceki gündeyiz dozajı arttı yanii

Advance demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
boş konuştuğunun farkında mısın?
boş konuştuğum falan yok sen gidip DAVETİYE DAĞITSANA ?

Takımı
Besiktas
Replay demiş ki:
Off elerseniz eleyin beni ben hiçbir yarışma için ensar alper vb. gibi en iyi arklarımı harcayamam
Yarışmanın tadını kaçırdığının farkındamısın ? yarışacaksın hakkınla eleneceksin yada baştan katılmayacaksın. Değilmi? :nod:

Ben Elenene kadar yarışmaya zaten devam edeceğim bunu elenmeyi çok takanlara söyledim eleneceksen eleneceksin yani kaçışı yok onemli olan yarışmak

Evet ama yarışma, arkadaşlarınla da rakip konumundasın. O yüzden herkesle mesafeni aynı tutmalısın.

Benim İcin Herkez Aynı Burada Buradan Çıkarım Değisir Mesela Dün Ensarla Tartışırım Ama O Burada Kalır Biz Hep Sesli konuşuruz bu tartışma orayı etkileyemez benim yapım bu bi tartışma orda kalır

Takımı
Besiktas
Replay demiş ki:
Benim İcin Herkez Aynı Burada Buradan Çıkarım Değisir Mesela Dün Ensarla Tartışırım Ama O Burada Kalır Biz Hep Sesli konuşuruz bu tartışma orayı etkileyemez benim yapım bu bi tartışma orda kalır
Dün ensarla tartışırsın ? :think:

Yukarı Alt