Bana etkin demişti dur sorayımhamster544 demiş ki:Kim kime dedi acaba Ben iinternete bile yeni girdim kime neden küseyim :)
Bana etkin demişti dur sorayımhamster544 demiş ki:Kim kime dedi acaba Ben iinternete bile yeni girdim kime neden küseyim :)
bilemeyeceğim ama yanii doğruya doğru daha ne diyeyim bence EXL halkı herşeye objektif bakıyoSweeTChieF demiş ki:Bizi unutmuşlar yahu.BestGirlEver demiş ki:eee millet şu konuya bakın hakkımızda neler yazılıyo görün viewtopic.php?f=678&t=167382&hilit= doğaç favori :)
Krinin yalancısıyım. ^^aLper#24 demiş ki:Bana etkin demişti dur sorayımhamster544 demiş ki:Kim kime dedi acaba Ben iinternete bile yeni girdim kime neden küseyim :)
Kriptex demiş ki:O küstü ; gelmezSweeTChieF demiş ki:Bi hamster eksik sanırım.^^
hey heyy noluyo ya anlamadım şimdi doğaça karşı bi gruplaşma seziyorum benSweeTChieF demiş ki:Kriptex demiş ki:O küstü ; gelmezSweeTChieF demiş ki:Bi hamster eksik sanırım.^^
alakası yok ben bana denileni sordumBestGirlEver demiş ki:yani burada resmen bi ÇEKİŞTİRME söz konusu doğaçın arkasından böyle konuşmanız doğru mu :s
ne alaka işimiz gücümüz yok arkasından çekiştircekmiyiz yani birisinden onun kulagına böyle bisey gelmiştir oda konu acilinca bahsetmistirBestGirlEver demiş ki:yani burada resmen bi ÇEKİŞTİRME söz konusu doğaçın arkasından böyle konuşmanız doğru mu :s
+SweeaLper#24 demiş ki:hamster dün anlayamayacağın kadar sinirliydim ettiğim kelimeler için özür dilerim ve sendende bir özür beklerim
alakası yok ben bana denileni sordumBestGirlEver demiş ki:yani burada resmen bi ÇEKİŞTİRME söz konusu doğaçın arkasından böyle konuşmanız doğru mu :s
ayrıca küsmüşsede yüzünede söylerim bu çok çocukca bir davranış olurdu
BestGirlEver demiş ki:bence bu dedikodunun kaynağı can baksanıza alpere etkin,etkine de o demiş -_^
yazdığımı okudunmuhamster544 demiş ki:Gayet net söylüyorum. Kime küsecem ve neden. Neyse yanlış düşünmüş arkadaş. Bidahakine küstü değil küsmüş galiba derse daha iyi olur.
katılıyorum o_ohamster544 demiş ki:Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
herneyse ufak , ufak diyelim. Ufak bi tartışma yaşadık ve geçti artık keyif çıkarmanın zamanıhamster544 demiş ki:Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
orda 2 kişi konuşuyor sen niye atlyosun ki?BestGirlEver demiş ki:katılıyorum o_ohamster544 demiş ki:Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
yarın eleme var ve sen eğlenmekten bahsediyorsun ben açık konuşayım beni heyecan bastı yaniii :saLper#24 demiş ki:herneyse ufak , ufak diyelim. Ufak bi tartışma yaşadık ve geçti artık keyif çıkarmanın zamanıhamster544 demiş ki:Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
Muhabbet yeri değilmi zaten şuan sende atladın ?Advance demiş ki:orda 2 kişi konuşuyor sen niye atlyosun ki?BestGirlEver demiş ki:katılıyorum o_ohamster544 demiş ki:Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.