yani burada resmen bi ÇEKİŞTİRME söz konusu doğaçın arkasından böyle konuşmanız doğru mu :s

hamster dün anlayamayacağın kadar sinirliydim ettiğim kelimeler için özür dilerim ve sendende bir özür beklerim :beer:

BestGirlEver demiş ki:
yani burada resmen bi ÇEKİŞTİRME söz konusu doğaçın arkasından böyle konuşmanız doğru mu :s
alakası yok ben bana denileni sordum

ayrıca küsmüşsede yüzünede söylerim bu çok çocukca bir davranış olurdu :rolleyes1:

BestGirlEver demiş ki:
ne alaka işimiz gücümüz yok arkasından çekiştircekmiyiz yani birisinden onun kulagına böyle bisey gelmiştir oda konu acilinca bahsetmistir :uyku:

Takımı
Besiktas
aLper#24 demiş ki:
hamster dün anlayamayacağın kadar sinirliydim ettiğim kelimeler için özür dilerim ve sendende bir özür beklerim :beer:

BestGirlEver demiş ki:
alakası yok ben bana denileni sordum

ayrıca küsmüşsede yüzünede söylerim bu çok çocukca bir davranış olurdu :rolleyes1:
+Swee :wink1:

Gayet net söylüyorum. Kime küsecem ve neden. Neyse yanlış düşünmüş arkadaş. Bidahakine küstü değil küsmüş galiba derse daha iyi olur.

Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.

aLper#24 demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Ben özür beklemiyorum ama özür dileyecek bir davranışta yapmadım. Sen hala anlayamadım sözlerim sana değildi.
herneyse ufak , ufak diyelim. Ufak bi tartışma yaşadık ve geçti artık keyif çıkarmanın zamanı :rolleyes1:
yarın eleme var ve sen eğlenmekten bahsediyorsun ben açık konuşayım beni heyecan bastı yaniii :s

Takımı
Besiktas
Yukarı Alt