Okan abiyi geçmekKriptex demiş ki:Alper post kasmakta amacın ne
hoşgeldinyeonyang demiş ki:Arkadaslar kusura bakmayin bütün gün yogundum ugrayamadim eve :(
Rakip tanımam ezer geçerim.aLper#24 demiş ki:evet .. özleyeceğim ya.
Üzüldüm şey şu ; hmzsnmz , Fre3StyL3 falan iyice post kasacak. Heleki okan abi , nasıl geçicez onları etkiin?
nasılsın? hayırdır ne yordu seni?yeonyang demiş ki:Hoşbulduk
O küstü ; gelmezSweeTChieF demiş ki:Bi hamster eksik sanırım.^^
Küstü mü ? Yarışmaya katılıyor sonra çocuk gibi küsüp gelmiyormu ? Hiç ciddiye almayacağı belliydi zaten. ^^Kriptex demiş ki:O küstü ; gelmezSweeTChieF demiş ki:Bi hamster eksik sanırım.^^
iyidir bro aksama kadar okuldaydim ondan sonra doktor termini ondan sonra sürücü kursu anca girebildim eve ^^aLper#24 demiş ki:nasılsın? hayırdır ne yordu seni?yeonyang demiş ki:Hoşbulduk
valla bizde okullar bir hafta tatil oldu bugün sabahtanda yoktu okul. hoşgeldin valla sürücü kursu zevklidir hayeonyang demiş ki:iyidir bro aksama kadar okuldaydim ondan sonra doktor termini ondan sonra sürücü kursu anca girebildim eve ^^aLper#24 demiş ki:nasılsın? hayırdır ne yordu seni?yeonyang demiş ki:Hoşbulduk
siz nasilsiniz naptiniz bugün?
En güzeliReplay demiş ki:yattık uyuduk
Tabi sürmesi güzel ama teori insani cileden cikariyor xD persembe günü yazili var bide yandimaLper#24 demiş ki:valla bizde okullar bir hafta tatil oldu bugün sabahtanda yoktu okul. hoşgeldin valla sürücü kursu zevklidir ha
ben bunu yaz tatilinde anladım yatmakda bir süre sonra sıkıyor insan dostlarını ve okulunu özlüyor..yeonyang demiş ki:En güzeliReplay demiş ki:yattık uyuduk
hamster nerde? o gelse ciddiyet olacakSweeTChieF demiş ki:Yarışmaya gerekli ciddiyet gösterilmiyor gibi ? Haksızmıyım ?
tabi canim sana drift ögretiyorlar zaten kurstaaLper#24 demiş ki:ben bunu yaz tatilinde anladım yatmakda bir süre sonra sıkıyor insan dostlarını ve okulunu özlüyor..yeonyang demiş ki:En güzeliReplay demiş ki:yattık uyuduk
@yeong
ben kullanmayı biliyorum , ileride sorun olmaz demi? mesela adam arabayı verir. Yanıma oturur, drift yaparım