Küsmüşmüş.aLper#24 demiş ki:hamster nerde? o gelse ciddiyet olacakSweeTChieF demiş ki:Yarışmaya gerekli ciddiyet gösterilmiyor gibi ? Haksızmıyım ?
Küsmüşmüş.aLper#24 demiş ki:hamster nerde? o gelse ciddiyet olacakSweeTChieF demiş ki:Yarışmaya gerekli ciddiyet gösterilmiyor gibi ? Haksızmıyım ?
Demiştim demekten nefret ediyorum ama...aLper#24 demiş ki:yok artık?!?!?
vallahi herseyi ögretiyorlar vites degistirme, sinyal verme, öncelik hakkini felan.. ama otoban en güzeliaLper#24 demiş ki:haha
ya hep merak etmişimdir noluyor diye vites değiştirmeyi falan mı öğretiyorlar?
ben sanmıyordum öyle birşey yapacağını kimlik kartında 16-17 yaşında gösteriyordu , küsülürmü çocuk gibi yaSweeTChieF demiş ki:Demiştim demekten nefret ediyorum ama...aLper#24 demiş ki:yok artık?!?!?
Demiştim.
H.g , nerdeydin?BestGirlEver demiş ki:geldim çoğu kişi gelmiş :)
Bazen derler ya akıl yaşı beden yaşından küçüktür diye. ^^aLper#24 demiş ki:ben sanmıyordum öyle birşey yapacağını kimlik kartında 16-17 yaşında gösteriyordu , küsülürmü çocuk gibi yaSweeTChieF demiş ki:Demiştim demekten nefret ediyorum ama...aLper#24 demiş ki:yok artık?!?!?
Demiştim.
Hoşgeldin ^^ bende daha yeni geldimBestGirlEver demiş ki:geldim çoğu kişi gelmiş :)
hamster küsmüş cart curt dediler.hamster544 demiş ki:İyi akşamlar herkese. Bugün giremedim pek ders çalışmam gerekiyordu. Dün akşamda Pascala gittik Acun kıyak yaptı Sakarya'ya :)
BestGirlEver demiş ki:yoo hayır ne alaka
neler oldu benim dahilimde olaylar mı gelişti ben yokken ?aLper#24 demiş ki:BestGirlEver demiş ki:yoo hayır ne alaka
Bizi unutmuşlar yahu.BestGirlEver demiş ki:eee millet şu konuya bakın hakkımızda neler yazılıyo görün viewtopic.php?f=678&t=167382&hilit= doğaç favori :)