Advance

Üşengeçliğim tuttu sen hazırla kahvaltıyıKriptex demiş ki:Bizim bebemiz gitti , rahat rahat kahvaltı yaparız hiç merak etme ahahah
Üşengeçliğim tuttu sen hazırla kahvaltıyıKriptex demiş ki:Bizim bebemiz gitti , rahat rahat kahvaltı yaparız hiç merak etme ahahah
tamam bari ben de 10dk yatakta uzanayım uyursam uyandırmaKriptex demiş ki:Tamam 10 dk sonra hazır
evetKriptex demiş ki:Bst burdamısn ?
Elemelerde mi ? NerdeSweeTChieF demiş ki:Selam beyler, 5. olmuşum
Evet.Kriptex demiş ki:Elemelerde mi ? NerdeSweeTChieF demiş ki:Selam beyler, 5. olmuşum
Ben kümeye düşecek gibiyim yine.BestGirlEver demiş ki:yalnız bu liste en az oy alanlara göre yani yanlış anlaşılmasın yalnız benim normalde 2.olmam lazım ensarla çünkü biri başlığı kim ELENMESİN diye sanıp bana oy atmış :p
yok ya ne münasebet exl halkı geçen 3 gün için ayrı puan verdi bu 2 gün için de farklı puan verir de benim merak ettiğim alperin aldığı 58 oyun kime gideceği :ssSweeTChieF demiş ki:Ben kümeye düşecek gibiyim yine.BestGirlEver demiş ki:yalnız bu liste en az oy alanlara göre yani yanlış anlaşılmasın yalnız benim normalde 2.olmam lazım ensarla çünkü biri başlığı kim ELENMESİN diye sanıp bana oy atmış :p