Alper'mi elendi ?BestGirlEver demiş ki:yok ya ne münasebet exl halkı geçen 3 gün için ayrı puan verdi bu 2 gün için de farklı puan verir de benim merak ettiğim alperin aldığı 58 oyun kime gideceği :ssSweeTChieF demiş ki:Ben kümeye düşecek gibiyim yine.BestGirlEver demiş ki:yalnız bu liste en az oy alanlara göre yani yanlış anlaşılmasın yalnız benim normalde 2.olmam lazım ensarla çünkü biri başlığı kim ELENMESİN diye sanıp bana oy atmış :p
Görmemişim, gerçekten günyadınBestGirlEver demiş ki:e gerçekten günaydın etkin viewtopic.php?f=758&t=167644&hilit= bak bu konuya :s bu arada bilmem imza mı :p
bilmiyorum ya ben bu sözden memnunum aslında daha fazla imzayı abartmaya da gerek yok :pKriptex demiş ki:Evet imza :)
OnurBestGirlEver demiş ki:bu arada etkin alper bi dahaki hafta elenmemesi için onuru koruma altına aldı :)
greenpearlSweeTChieF demiş ki:OnurBestGirlEver demiş ki:bu arada etkin alper bi dahaki hafta elenmemesi için onuru koruma altına aldı :)
ne demek bu :) -_^SweeTChieF demiş ki:Başka birşey beklemezdim zaten tahminlerimde yanılmamışım. ^^
Boşver aramızda geçen bir olaydı, anlattıklarından sonra eski alper olmadığına kanaat getirdim. ^^BestGirlEver demiş ki:ne demek bu :) -_^SweeTChieF demiş ki:Başka birşey beklemezdim zaten tahminlerimde yanılmamışım. ^^
anladım :/SweeTChieF demiş ki:Boşver aramızda geçen bir olaydı, anlattıklarından sonra eski alper olmadığına kanaat getirdim. ^^BestGirlEver demiş ki:ne demek bu :) -_^SweeTChieF demiş ki:Başka birşey beklemezdim zaten tahminlerimde yanılmamışım. ^^
aa ne münasebet en az oyu onurla sen almışsın demek ki antipati uyandırmamışsın onlarda ama tabi hiç bir şey belli olmaz belki alperin 58 oyu sana gider belki bana gider belki başka birine hiç belli olmazz :) ama karamsarlığa kapılmaya gerek yokKriptex demiş ki:Bir dahaki hafta ben elenirim .
Hade bana bi avatar yapta Britney yengeden soğumasın ellerin.Kriptex demiş ki:Bencede hiç belli olmaz.
Bu evde olduğun sürece avatarını kaldıramassınSweeTChieF demiş ki:Hade bana bi avatar yapta Britney yengeden soğumasın ellerin.Kriptex demiş ki:Bencede hiç belli olmaz.
Biliyorum sonra sen topic'ine geçince 1 ay beklemek zorunda kalıyorum. Şimdi işin yokken fırsat bu fırsat.Kriptex demiş ki:Bu evde olduğun sürece avatarını kaldıramassınSweeTChieF demiş ki:Hade bana bi avatar yapta Britney yengeden soğumasın ellerin.Kriptex demiş ki:Bencede hiç belli olmaz.