etkinn naptın senn büyük i olur mu ingilizcede BUNU GÖRÜN EXL HALKI DD şaka bu arada bn geldiim :pSweeTChieF demiş ki:I KİLL YOU!GreenPearL demiş ki:Eyw Korumasız Etkin
etkinn naptın senn büyük i olur mu ingilizcede BUNU GÖRÜN EXL HALKI DD şaka bu arada bn geldiim :pSweeTChieF demiş ki:I KİLL YOU!GreenPearL demiş ki:Eyw Korumasız Etkin
etkin herkes seni rakip olarak görüyoo DD şaka yapıyorum ya başka kime laf söylesem tepki alıyorum o_oSweeTChieF demiş ki:Herkes banamı düşmanlaştı ne.
Ben aldırmam funda al hırsını.BestGirlEver demiş ki:etkin herkes seni rakip olarak görüyoo DD şaka yapıyorum ya başka kime laf söylesem tepki alıyorum o_oSweeTChieF demiş ki:Herkes banamı düşmanlaştı ne.
ağzımdan laf mı almaya çalışıyosun anlamadım hırsım yok ki şaka yapıyorumSweeTChieF demiş ki:Ben aldırmam funda al hırsını.BestGirlEver demiş ki:etkin herkes seni rakip olarak görüyoo DD şaka yapıyorum ya başka kime laf söylesem tepki alıyorum o_oSweeTChieF demiş ki:Herkes banamı düşmanlaştı ne.
bak bak sansasyon yaratmak için bunun konusunu da açayım mı D ama etkinin izni lazm yoksa açamamm :pKriptex demiş ki:Sweet avatarı değiştirdiğin için eleneceksin
Ne izni yaf.BestGirlEver demiş ki:bak bak sansasyon yaratmak için bunun konusunu da açayım mı D ama etkinin izni lazm yoksa açamamm :pKriptex demiş ki:Sweet avatarı değiştirdiğin için eleneceksin
şaka yaptım öyle bi şey yapar mıyımSweeTChieF demiş ki:Ne izni yaf.BestGirlEver demiş ki:bak bak sansasyon yaratmak için bunun konusunu da açayım mı D ama etkinin izni lazm yoksa açamamm :pKriptex demiş ki:Sweet avatarı değiştirdiğin için eleneceksin
BestGirlEver demiş ki:aman ya boşver çok saçmaydı zaten millet bana oy atar valla
millet derken sadece bana hitap ediyosun galiba diğerleri yok heyy nerdesinizSweeTChieF demiş ki:BestGirlEver demiş ki:aman ya boşver çok saçmaydı zaten millet bana oy atar valla
Keyifler nasıl millet. ^^
bi de bugün okullar yarım gün ayıp yani :sSweeTChieF demiş ki:Galiba öyle oluyo şurda tam kadro bikere rastlamadım yahu.