Elenmeye bukadar hırslı olanıda görmedim neden katılmak istedin ozaman ?Advance demiş ki:Replay + Ben burdayız..
Neyse Elenmek için konuşmamam lazım siz konuşun ^^
Elenmeye bukadar hırslı olanıda görmedim neden katılmak istedin ozaman ?Advance demiş ki:Replay + Ben burdayız..
aaa böyle yapma kaç defa söylicem ya :s :ssAdvance demiş ki:Replay + Ben burdayız..
bilmiyorum ama susarak susarak oy toplanmaz söyleyeyim de :pKriptex demiş ki:
biliyorum ben de diyorum ki böyle susuyosun oy alamazsın yani sanıyorum ki sen ensar gibi elenmek istemiyosun susarak oy almamaya çalışıyo gibi bi iddiada bulunmadım ki hemen konuyu başka bi yere çekiyosun :s insanın fikri neyse zikri de odur diye bi laf var ama bilemicem yani: ss ben son mesajın üstüne düşündüm bunuKriptex demiş ki:Amacım oy toplamak değil .
BestGirlEver demiş ki:biliyorum ben de diyorum ki böyle susuyosun oy alamazsın yani sanıyorum ki sen ensar gibi elenmek istemiyosun susarak oy almamaya çalışıyo gibi bi iddiada bulunmadım ki hemen konuyu başka bi yere çekiyosun :s insanın fikri neyse zikri de odur diye bi laf var ama bilemicem yani: ss ben son mesajın üstüne düşündüm bunuKriptex demiş ki:Amacım oy toplamak değil .
Al benden de okadar.Advance demiş ki:Funda güya kahvaltı hazırlıyodu aç kaldım be
onur sen de oyun oynuyosun ya şaka gibi tabii ben anladım seni nasıl olsa korumadasın oh gel keyfim gelGreenPearL demiş ki:X-Men Valvorie 'i Yükledim şimdi oynucam ^^
Tabi canımBestGirlEver demiş ki:onur sen de oyun oynuyosun ya şaka gibi tabii ben anladım seni nasıl olsa korumadasın oh gel keyfim gelGreenPearL demiş ki:X-Men Valvorie 'i Yükledim şimdi oynucam ^^
kukumav kuşu gibi hep aynı şeyi tekrarlıyorum ama yarın eleme varSweeTChieF demiş ki:Tabi canımBestGirlEver demiş ki:onur sen de oyun oynuyosun ya şaka gibi tabii ben anladım seni nasıl olsa korumadasın oh gel keyfim gelGreenPearL demiş ki:X-Men Valvorie 'i Yükledim şimdi oynucam ^^
yarın akşam başlayacak çünkü okan abi yönetim masasında da dedi yani 2 gün sonra yapılacak diye :sSweeTChieF demiş ki:Ne çabuk geçiyor yahu bu elemeler yine geldik sınıra iyimi.
Hakkını helal et Funda.BestGirlEver demiş ki:yarın akşam başlayacak çünkü okan abi yönetim masasında da dedi yani 2 gün sonra yapılacak diye :sSweeTChieF demiş ki:Ne çabuk geçiyor yahu bu elemeler yine geldik sınıra iyimi.
helal olsun yiğidim ne o ya sanki savaşa gidiyosn da uğurluyorum ya şaka gibi bu kadar karamsar olma ama senden fazla oy alan 3 kişi var DDSweeTChieF demiş ki:Hakkını helal et Funda.BestGirlEver demiş ki:yarın akşam başlayacak çünkü okan abi yönetim masasında da dedi yani 2 gün sonra yapılacak diye :sSweeTChieF demiş ki:Ne çabuk geçiyor yahu bu elemeler yine geldik sınıra iyimi.
bak bbg evinden global topiclere mesaj at biri görür :pSweeTChieF demiş ki:Ya off pm atamıyorum Xhantos dan 100m i almam lazım.