Kriptex demiş ki:
Amacım oy toplamak değil .
biliyorum ben de diyorum ki böyle susuyosun oy alamazsın yani sanıyorum ki sen ensar gibi elenmek istemiyosun susarak oy almamaya çalışıyo gibi bi iddiada bulunmadım ki hemen konuyu başka bi yere çekiyosun :s insanın fikri neyse zikri de odur diye bi laf var ama bilemicem yani: ss ben son mesajın üstüne düşündüm bunu

Takımı
Besiktas
BestGirlEver demiş ki:
Kriptex demiş ki:
Amacım oy toplamak değil .
biliyorum ben de diyorum ki böyle susuyosun oy alamazsın yani sanıyorum ki sen ensar gibi elenmek istemiyosun susarak oy almamaya çalışıyo gibi bi iddiada bulunmadım ki hemen konuyu başka bi yere çekiyosun :s insanın fikri neyse zikri de odur diye bi laf var ama bilemicem yani: ss ben son mesajın üstüne düşündüm bunu
:sfff:

lütfen tartışma çıkarmaya hevesli gibi görünmek istemiyorum normalde öyle düşünmüyordum ama sen öyle deyince aklıme ilk gelen o oldu özür dilerim bu arada etkin o ıslık ne anlama geliyo :s

SweeTChieF demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
SweeTChieF demiş ki:
Ne çabuk geçiyor yahu bu elemeler yine geldik sınıra iyimi. :lol:
8O yarın akşam başlayacak çünkü okan abi yönetim masasında da dedi yani 2 gün sonra yapılacak diye :s
Hakkını helal et Funda. :mrgreen:
helal olsun yiğidim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kalp: ne o ya sanki savaşa gidiyosn da uğurluyorum ya şaka gibi :mrgreen: bu kadar karamsar olma ama senden fazla oy alan 3 kişi var :DDD

Yukarı Alt