hamster544 demiş ki:
Eğer beni cevap verme zorunluluğunda bırakmasalar cevap vermiyeceğim ama yine üstüme geliyorsun. Genel kültürle ne alakası var. Benim kendimi sana kanıtlamaya ihtiyacım yok. Ayrıca şu ana kadar yazdıklarımdan hiçbiri genel kültürle alakalı değil, hepsi özgün fikirlerdir. Ne alakası var genel kültürle acaba?
Bu mesajdan sonra hala cevap verme hırsı içinde olan benim gözümde artık kalitesiz insandır ona göre :coffee:

BestGirlEver demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Eğer beni cevap verme zorunluluğunda bırakmasalar cevap vermiyeceğim ama yine üstüme geliyorsun. Genel kültürle ne alakası var. Benim kendimi sana kanıtlamaya ihtiyacım yok. Ayrıca şu ana kadar yazdıklarımdan hiçbiri genel kültürle alakalı değil, hepsi özgün fikirlerdir. Ne alakası var genel kültürle acaba?
Bu mesajdan sonra hala cevap verme hırsı içinde olan benim gözümde artık kalitesiz insandır ona göre :coffee:
Biraz Agir Gittin Yavaş Gel Funda

Replay demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Biraz Agir Gittin Yavaş Gel Funda
nedenmiş? o kadar uzadı bence sonlandırma zamanı geldi de geçti ama zaten farkında herkes kavga çıkarmak isteyen yok baksanıza :)

bu arada millet aliye rütbe verilmemiş şu anda sitede ama rütbesi yok diye giremiyor neyse umarım bi an önce sorun ortadan kalkar :s

GreenPearL demiş ki:
Ne Yetkisi Abla?
ya bu bbg yarışmacısı var ya o yeonyanga verilmemiş o yüzden mesaj yazamıyor neyse sorun değil yakında ilgilenirler etkin de açık ama belki görmemiştir diye pm attım :D

Yukarı Alt