a hoşgeldin bi etkin kaldı kriptex cevap falan vermiyo alper de biraz sorunlu hadi millet canlanın herkes buradayeonyang demiş ki:Geldim
BİRİLERİ bizi gözetliyorReplay demiş ki:Bu forumu gezen kullanıcılar: 8nsins, Avenger, bahrey, BestGirlEver, EndlessLove, ExcLusivE, GreeN_EyE, GreenPearL, hamster544, Hyperion, ImmorTaLGoD, Kriptex, meLankoLiq, Mirage, Replay, ShadowOfThieves, SirGLooMy, yeonyang ve 3 misafir
Oww iyi Rağbet var
ben de Tattoo'ya :p "just like a tattoo,ill always have u"aLper#24 demiş ki:Jordin Sparks - S.O.S (Let The Music Play) şarkısına bayılıyorum
böyle olaylar vardı çekemeyen,dayanamayan evi terkedebiliyodu HERKES SERBEST :p DD şaka diyorum daha ilk günden yapma böyle şeylerReplay demiş ki:hıh hiç özel hayatım kalmadı ben bu baskıya dayanamam
hepsi aynı anda olmaz ki :p bak pmler kalktı bileeGreenPearL demiş ki:hayır hayla aynı :(
evtBestGirlEver demiş ki:evet şu andan itibaren siteyle bağlantılarımız SIFIRLANMIŞ durumda... D:
melodrama gerek yok eğlenceli olacakaLper#24 demiş ki:evtBestGirlEver demiş ki:evet şu andan itibaren siteyle bağlantılarımız SIFIRLANMIŞ durumda... D: