En yakın zamanda 15 TL biriktireyim geliyorum.
hee benim eski chardır oMinotoche demiş ki:Milano diye bi çar var sürekli kasıyo kendini onglarda :) daha 90 olamamış
Şu an yanımda Samarkand'da. Kervan yapıyor ve bi eleman ks yapıyor diye sövmekteMinotoche demiş ki:Milano diye bi çar var sürekli kasıyo kendini onglarda :) daha 90 olamamış
Kervan çekeren IPardonI indirdi ona sövdü.Wax Whine demiş ki:Şu an yanımda Samarkand'da. Kervan yapıyor ve bi eleman ks yapıyor diye sövmekteMinotoche demiş ki:Milano diye bi çar var sürekli kasıyo kendini onglarda :) daha 90 olamamış
XXXqXXX demiş ki:Publicte böyle isimli bi guild vardı "PKK" yı savunan kürtlerin guildiydi,anlamı ne bunun merak ettim.?
hacım boşver onların guildi bırak serverda işi yokMinotoche demiş ki:silahşörler anlamına geliyo. biz düşünceye saygı duyarız fakat pkklı şerefsizlerin işi yok guildimde.
EmmaW. demiş ki:hacım boşver onların guildi bırak serverda işi yokMinotoche demiş ki:silahşörler anlamına geliyo. biz düşünceye saygı duyarız fakat pkklı şerefsizlerin işi yok guildimde.
SaçmalamaXXXqXXX demiş ki:Publicte böyle isimli bi guild vardı "PKK" yı savunan kürtlerin guildiydi,anlamı ne bunun merak ettim.?
evetDreamWorker demiş ki:Update geldi. Yeni dosyalarlada mı check?