Oyuna girdiğimde ilk işim yer varsa tabii, guilde gelmek
olma mı.JerfiBenveniste demiş ki:Oyuna girdiğimde ilk işim yer varsa tabii, guilde gelmek
Ya ben SeRSeRi'ye pm attım, guild dağıldı gibi bir şeyler söylediMilano demiş ki:olma mı.JerfiBenveniste demiş ki:Oyuna girdiğimde ilk işim yer varsa tabii, guilde gelmek
serseri artık brooklynde değildir. onunla iletişim halne geçmeyin. (bkz: faker)JerfiBenveniste demiş ki:Ya ben SeRSeRi'ye pm attım, guild dağıldı gibi bir şeyler söylediMilano demiş ki:olma mı.JerfiBenveniste demiş ki:Oyuna girdiğimde ilk işim yer varsa tabii, guilde gelmek
SeRSeRi ile artık alakam yoktur.JerfiBenveniste demiş ki:Ya ben SeRSeRi'ye pm attım, guild dağıldı gibi bir şeyler söyledi
Minotoche demiş ki:serseri artık brooklynde değildir. onunla iletişim halne geçmeyin. (bkz: faker)
Sağolun öğrenmiş oldum, belki bir şey vardı bu işte diye hiç bir guilde girmedim, az teklif gelmedi o boşlukta tabii Tamam o zaman tekrar girdiğimde kimlere pm atabilirim guilde için?Brooklyn demiş ki:SeRSeRi ile artık alakam yoktur.JerfiBenveniste demiş ki:Ya ben SeRSeRi'ye pm attım, guild dağıldı gibi bir şeyler söyledi
Minotoche demiş ki:serseri artık brooklynde değildir. onunla iletişim halne geçmeyin. (bkz: faker)
Bumpkin - Sangwanbi - Xristina - Nicholson.JerfiBenveniste demiş ki:Sağolun öğrenmiş oldum, belki bir şey vardı bu işte diye hiç bir guilde girmedim, az teklif gelmedi o boşlukta tabii Tamam o zaman tekrar girdiğimde kimlere pm atabilirim guilde için?
Bumpkin demiş ki:Bumpkin - Sangwanbi - Xristina - Nicholson.JerfiBenveniste demiş ki:Sağolun öğrenmiş oldum, belki bir şey vardı bu işte diye hiç bir guilde girmedim, az teklif gelmedi o boşlukta tabii Tamam o zaman tekrar girdiğimde kimlere pm atabilirim guilde için?