Onun anlamı "Fuc.k Glory or Death" sanırsam.Jeanna demiş ki:grand name in hiç hoş değil
Onun anlamı "Fuc.k Glory or Death" sanırsam.Jeanna demiş ki:grand name in hiç hoş değil
extraloob demiş ki:Factory Company United Kingdom The God
KarışmasanızJeanna demiş ki:grand name in hiç hoş değil
Jeanna demiş ki:grand name in hiç hoş değil
İyi oldumu güzel kötü eleştiri oldumu ver banı gitsin ne güzel hayat beextraloob demiş ki:Jeanna demiş ki:grand name in hiç hoş değil
seninde rengin hiç hoş değil dur ben senin rengini düzelteyeyim.
Ps : 1 ay banlandın.
Ver banı dönemi bitti, Ver gazı dönemi başladıFUGlTlVE demiş ki:İyi oldumu güzel kötü eleştiri oldumu ver banı gitsin ne güzel hayat beextraloob demiş ki:Jeanna demiş ki:grand name in hiç hoş değil
seninde rengin hiç hoş değil dur ben senin rengini düzelteyeyim.
Ps : 1 ay banlandın.
Doğru söze ne denir.Adith demiş ki:Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Bişi değiştigi yok bu yönetimin dedigin yarısı eskiden burdaydı zatenAdith demiş ki:Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Hangi konuda değiştim bide onu yazarsanız emin olun yanıtlayacamCrusade demiş ki:Doğru söze ne denir.Adith demiş ki:Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Ver banı dönemi bitti, Ver gazı dönemi başladı Bunu kast ediyor.mavii demiş ki:Hangi konuda değiştim bide onu yazarsanız emin olun yanıtlayacamCrusade demiş ki:Doğru söze ne denir.Adith demiş ki:Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.