mavii demiş ki:
Crusade demiş ki:
Adith demiş ki:
Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Doğru söze ne denir. :muck:
Hangi konuda değiştim bide onu yazarsanız emin olun yanıtlayacam
1 önceki sayfadaki yorum mesela bir örnek buna.

Crusade demiş ki:
Adith demiş ki:
Helal olsun sana mavii.extra gidince nasılda değiştin öyle be,tebrikler vallahi.Lakin eminim bu yönetim değişse yine arkalarından konuşursun buna eminim.Yaşını hiç belli etmiyorsun.
Doğru söze ne denir. :muck:
kimseyi yargılamak kimseye düşmez diyrum ben :coffee:

emreasik demiş ki:
Ne olursa olsun Okan bey kalbimizdesin :kalp:
Adam araştırıyordu silkroadla alakalı nerdeyse herşeyi ilk dururanlardandı sizdende aynı performansı bekliyoruz. Umarım sizinde çarlarınız vardır...
ne ilk duyurani bitanem.baska sitelerden calip cirpiyormus resimleri.site de silkroad secrets'tı galiba.ayrica kahin olmaya da gerek yok.zaten kore falan bizden ileride oyunda.

Dünden beri buralarda yokum,evet neden banlandığımı öğrenebilirmiyim ? Bu kadar dürüst bir siteye yakışmıyor bunlar.

tebriklersize demiş ki:
Dünden beri buralarda yokum,evet neden banlandığımı öğrenebilirmiyim ? Bu kadar dürüst bir siteye yakışmıyor bunlar.
yeni yönetim yüzünden değil.görevini kötüye kullanan eski modlar siteyi terketmeden önce birçok kişiyi banladı.yönetm hemen halledecektir.

NightStalker demiş ki:
NightStalker demiş ki:
Evet haksız ban gitti diyenler buyursun buraya :). Adith banned. Bu adam şimdi ne yaptıki?
@Baris Chn
Dünkü olayla ilgili olsa dün banlanırdı. Ama bak niyeyse mavii ile konuşurken banlandı.
Adith şahsıma hakaret ettiği için banlandı bro. Sen niye banlanmıyorsunda adith banlanıyor onu düşün cool2:

Canova

mavii demiş ki:
NightStalker demiş ki:
NightStalker demiş ki:
Evet haksız ban gitti diyenler buyursun buraya :). Adith banned. Bu adam şimdi ne yaptıki?
@Baris Chn
Dünkü olayla ilgili olsa dün banlanırdı. Ama bak niyeyse mavii ile konuşurken banlandı.
Adith şahsıma hakaret ettiği için banlandı bro. Sen niye banlanmıyorsunda adith banlanıyor onu düşün cool2:
Bir de şöyle düşün: Baris Chn Okan Abi'nin şahsına hakaret ediyor ama banlanmıyor ne hikmetse :roll:
Görevse buyur görev..

Görevi senden öğrenecek değilim. Sen kendinle ilgili sorunlar için kredini kullan okan abin kendini savunur geldiğinde ve herkes kendi işine baksın arkadaşlar. ben sizleri seviyorum sizlerde beni sevin :santa:

@Canova {O}kan {Ç}elebi it herzaman itdir it kalacakdir,itlerin oldugu siyeye girmeyin,içeride itler kaldi kelimeai uzerine kullandim şerefsiz lafini gözüm

Canova

mavii demiş ki:
Görevi senden öğrenecek değilim. Sen kendinle ilgili sorunlar için kredini kullan okan abin kendini savunur geldiğinde ve herkes kendi işine baksın arkadaşlar. ben sizleri seviyorum sizlerde beni sevin :santa:
Ben de seni seviyordum. :muck: Neyse uzatmaya gerek yok...

mavii demiş ki:
Canova demiş ki:
mavii demiş ki:
Ben de seni seviyordum. :muck: Neyse uzatmaya gerek yok...
ne yani platonikmiyim ben şimdi :santa:
mavii eskiden bu kadar sabırlı değildi :lol: :lol:

Yukarı Alt