banada alırmısın e posta mailto:[email protected] şimdiden teşekurler
id ve pw mesaj kutuna yollanmıştır güle güle kullan..piskoooo demiş ki:banada alırmısın e posta mailto:[email protected] şimdiden teşekurler
mysro ya girdiğine emin misin ??ganigani demiş ki:Alıyorum herşeyini yapıyorum, id ve şifreyide veriyor deneyince oyuna girmek için yanlış diyor:S
evet bi ss atim serverdan.1dkonLy_RocK demiş ki:mysro ya girdiğine emin misin ??ganigani demiş ki:Alıyorum herşeyini yapıyorum, id ve şifreyide veriyor deneyince oyuna girmek için yanlış diyor:S
- Resim Silinmiş.ganigani demiş ki:evet bi ss atim serverdan.1dkonLy_RocK demiş ki:mysro ya girdiğine emin misin ??ganigani demiş ki:Alıyorum herşeyini yapıyorum, id ve şifreyide veriyor deneyince oyuna girmek için yanlış diyor:S
id ve pw mesaj kutuna yollandı iyi oyunlar...rapleekhan demiş ki:ya banada aynı yukarıdakı gıbı error lu sayfa gelıyo dedıgın gıbı doldurdum
onLy_RocK demiş ki:bişey yanlış doldurmuşsun yukarısında othererror yazıyor bidaha dene olmadı mail adresini bırak ben sana alırım..St-Wampire demiş ki:
id ve pw mesaj kutunda iyi oyunlarcanertam demiş ki:ben her şeyi yapıyorum mysro ana sayfası gelıyor sonra senın verdıgın lınke tıklıyorum id pw felan çıkmıyor mailto:[email protected] bana bi tane alırsan sevinirim
id ve pw mesaj kutunda iyi oyunlarJanLee18 demiş ki:bana üyelik alabilirmisin onLy_RocK
iheegrath demiş ki:Bende de aynı sorun var bana da alır mısın ? mailto:[email protected]