3 email adresimide kullandım genede işe yaramadı user confirmation failed diyor oyunda
o fotoda görülen id ve pw yide DENEME AMAÇLI kullandım ama ondada aynısını söyledi? ben eskiden ecsro oynuyodum sonra media ve client (mysro nun) yükledim öyle geçtim ondan mı? yoksa ben bi koşu e mail alıp geliyorum banada alın lütfen
------------
5 arkadaşımın daha msnlerini kullandım ve hala hala hala hala ve hala aynı sorun üyeliği alıyorum sonra bi ekran çıkıyo ana sayfa değil ama sorun da vermiyo? sanırım üyelik alındı mesajı diyorum sonra orda yazan yeri tıklıyorum ve id-pass geliyo ama çalışmıyo :S clienttenmi yoksa üyeliği beceremememdenmi?
---------
St-Wampire demiş ki:
Bende İlk Register Ekranından sonra böle bi yer cıkıo :?
- Resim Silinmiş.
simdide bu hatayı alıyorum >_> bu kadar yazmamın 2 nedeni var 1 sabırsızlık 2 "ne kadar çok denediysem olmuyo"yu göstermek için
denediklerim > pisikopat94 @ gmail.com // a.nonameious @ gmail.com // heartbr34ker @ hotmail.com // balish94 @ hotmail.com // mlsydn @ hotmail.com // bunları tekrardan denerseniz sevinirim eğer kabul etmiyorsa kolakesh @ windowslive.com (yeni aldım
) denerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
------
mert5100 arkadaşımız (çok yakın arkadaşımdır
) bana aldı hesabı genede teşekkür ederim :)