Pttnin yerini bulsam bende alıcam xD krokisi yok anlamıorm :twisted:
Ps : Bi kere garantiden havale yapcaktm 15mi 25 tlmi ne ayrı havale parası alıyolardı noluyo dedim 35 Tl account o kadar havale xD Btmden 2 Tl gibi 1 paraya yapmıştım havaleyi şimdi pttden yapıcam Allah kısmet ederse :coffee: AweSome unban olursa tabi :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
DeathFighter demiş ki:
Ps : Bi kere garantiden havale yapcaktm 15mi 25 tlmi ne ayrı havale parası alıyolardı noluyo dedim 35 Tl account o kadar havale xD Btmden 2 Tl gibi 1 paraya yapmıştım havaleyi şimdi pttden yapıcam Allah kısmet ederse :coffee: AweSome unban olursa tabi :P

çoktan unban oldu :mrgreen: :muck:

Takımı
Seçiniz...
extraloob demiş ki:
DeathFighter demiş ki:

çoktan unban oldu :mrgreen: :muck:
ptt çalışma saatlerine baktım yola cıkcaktım kapanmış okuldan yeni geldik şu buraya yakın bankalara bakayımda ona göre gideyim

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
garanti - yapı kredi hesaplarımıza her atm'den yatırabilirsiniz ^^

okan abi şu acc. işini halledelim artık ya :S kim yatırdıysa anında hallediyorsun 2 aydır bekliyoruz ya :S

okan abi daha kaç tane pm atim sana kaç kere daha yazayım bu konu başlığına Allah aşkına bitirelim şu acc işinide kurtulalım ya. :S

Takımı
Seçiniz...
R33L demiş ki:
okan abi daha kaç tane pm atim sana kaç kere daha yazayım bu konu başlığına Allah aşkına bitirelim şu acc işinide kurtulalım ya. :S
Hacım Ödemen Eline Geçmemiştir Belki işi vardır sakin ol. 2 Ayda gelmemişse sen yatırdığına dair olan dekontu faxla yada tarayıcıya at gönder okan abiye :kalp:

onları konuştuk okan abiyle hacım ödemem eline ulaştı ödediğimiz tarihi fln okan abiye tekrardan yolladık tamam dedi araştırıcağım dedi herşeyiyle ödeme tamamda her dediğimde halledelim cevabını alıyorum ve halledemiyoruz sinirlerim bozuldu ama ya accler açılalı haftalar oluyor haftalardır yazıyoruz ama bi netice yok okul başladı staj başladı daha acc alamadım.. :S

Takımı
Seçiniz...
R33L demiş ki:
onları konuştuk okan abiyle hacım ödemem eline ulaştı ödediğimiz tarihi fln okan abiye tekrardan yolladık tamam dedi araştırıcağım dedi herşeyiyle ödeme tamamda her dediğimde halledelim cevabını alıyorum ve halledemiyoruz sinirlerim bozuldu ama ya accler açılalı haftalar oluyor haftalardır yazıyoruz ama bi netice yok okul başladı staj başladı daha acc alamadım.. :S
Gereği yapılır Sabır Sabır

Hacım eminimde çok ertelendi sitemim ondan ya hallediceğiz denildi ertelendide ertelendi oyunu oynuyamıyorum ya o koyuyo olucak ondan şüphem yokta geç olmasın Allah aşkına.

Yukarı Alt