DeathFighter demiş ki:Pttnin yerini bulsam bende alıcam xD krokisi yok anlamıorm
Ps : Bi kere garantiden havale yapcaktm 15mi 25 tlmi ne ayrı havale parası alıyolardı noluyo dedim 35 Tl account o kadar havale xD Btmden 2 Tl gibi 1 paraya yapmıştım havaleyi şimdi pttden yapıcam Allah kısmet ederse AweSome unban olursa tabi
ptt çalışma saatlerine baktım yola cıkcaktım kapanmış okuldan yeni geldik şu buraya yakın bankalara bakayımda ona göre gideyimextraloob demiş ki:DeathFighter demiş ki:Pttnin yerini bulsam bende alıcam xD krokisi yok anlamıorm
Ps : Bi kere garantiden havale yapcaktm 15mi 25 tlmi ne ayrı havale parası alıyolardı noluyo dedim 35 Tl account o kadar havale xD Btmden 2 Tl gibi 1 paraya yapmıştım havaleyi şimdi pttden yapıcam Allah kısmet ederse AweSome unban olursa tabi
çoktan unban oldu
yarın sabah büyük ihtimalle ilk işim pttye gitmek olacakextraloob demiş ki:garanti - yapı kredi hesaplarımıza her atm'den yatırabilirsiniz ^^
Hacım Ödemen Eline Geçmemiştir Belki işi vardır sakin ol. 2 Ayda gelmemişse sen yatırdığına dair olan dekontu faxla yada tarayıcıya at gönder okan abiyeR33L demiş ki:okan abi daha kaç tane pm atim sana kaç kere daha yazayım bu konu başlığına Allah aşkına bitirelim şu acc işinide kurtulalım ya. :S
Gereği yapılır Sabır SabırR33L demiş ki:onları konuştuk okan abiyle hacım ödemem eline ulaştı ödediğimiz tarihi fln okan abiye tekrardan yolladık tamam dedi araştırıcağım dedi herşeyiyle ödeme tamamda her dediğimde halledelim cevabını alıyorum ve halledemiyoruz sinirlerim bozuldu ama ya accler açılalı haftalar oluyor haftalardır yazıyoruz ama bi netice yok okul başladı staj başladı daha acc alamadım.. :S
ben parayı yatırdm sorun cıkmıştı 2 gün sonra yapmıştı ama yapmıştı yapar emin olR33L demiş ki:İnş. yapılır artık.