Takımı
Seçiniz...
extraloob demiş ki:
ptt cumartesi açık.
aha? vallamı xD okan abicim giderim hemen ona göre xD

PS:açık ptt hizmet öncelikli kuruluştur cumartesi günleri ptt merkezleri açıktır bağlı şubeler kapalıdır
http://www.ptt.gov.tr/tr/genel/mesaisyerleri.php buradan PTT'nin mesai saatlerini görebilirsin ( Bi kaynaktan buldumda )
ben çiftlik pttye baktım kapalı yazıyodu.

Ps2:Msnden yazdım işin olmadığında bi zahmet cevap verebilirsen sevinirim :beer:

extraloob demiş ki:
extraloob demiş ki:
herkesle uğraşmak istemiyorum alıcı olan bütçesi olan verir parayı bizde o kişi için özel hizmet sergiler alımı yaparız hepsi bu.

hiçbir zaman ucuza iş yapmadık yapmayacağızda.
bak burada güzelce açıklamışım okumamışsın.
Yani sen diyorsunki işine gelen burda bu fiyata alır işine gelmeyen ne hali varsa görür ben para için varım diyorsun kaldıki bu oyunu sadece para olanlar değil parası olmayanlarda girip senin reklam almanı sağlayabiliyor genede senin için herşey para ise helal olsun derim bakalım kaç üye kaybedersin tabi anlayana....

Takımı
Seçiniz...
hecctor77 demiş ki:
extraloob demiş ki:
extraloob demiş ki:
herkesle uğraşmak istemiyorum alıcı olan bütçesi olan verir parayı bizde o kişi için özel hizmet sergiler alımı yaparız hepsi bu.

hiçbir zaman ucuza iş yapmadık yapmayacağızda.
bak burada güzelce açıklamışım okumamışsın.
Yani sen diyorsunki işine gelen burda bu fiyata alır işine gelmeyen ne hali varsa görür ben para için varım diyorsun kaldıki bu oyunu sadece para olanlar değil parası olmayanlarda girip senin reklam almanı sağlayabiliyor genede senin için herşey para ise helal olsun derim bakalım kaç üye kaybedersin tabi anlayana....
para için okan abi bu işi yapsa sana sölüyüm şu an aldığın herşeyi 5 10 katına alırdın. Üyeliği bile paralı olan siteler var örnek gösterebilirim.Beğeniyorsan kal reklam yap üye kazanmaya yardım et beğenmiyorsan Çek git bu siteden senin gibi üyeye ihtiyacımız yoktur.
Ps: Beğenemiyorsan git o sitelerdekilere yalakalık yap onlarla dost ol . ya ordan ol ya burdan. :coffee:

geçti geçti pm attı okan abi 2 ay önce parayı yatırdığımda ödemeniz elime geçmiştir diye. bekliyoruz o yönden sorun yok yani.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
2 ay ön ce ödeme yaptım diyorsun bakıyorum makbuz falan yok sonra gelmiş haklı gibi yazıyorsun sergile kuzum makbuzunu bizde kontrol edelim hesaplarımızı bu kadar basit.

sana bilgileri atıyorum ya okan abi sende tamam diyorsun ilk yatırdığım andada yazdın para elime geçmiştir diye daha ne yapayım ki sana ben ?

Takımı
Seçiniz...
R33L demiş ki:
sana bilgileri atıyorum ya okan abi sende tamam diyorsun ilk yatırdığım andada yazdın para elime geçmiştir diye daha ne yapayım ki sana ben ?
Siz Gibiler yüzünden ( sitemizin adını kötüye cıkarmak isteyenler) yemin ediyorum şu siteden seni yollamak için 25 tlni ben bile verebilirim ama zamanım yok

Ps: Ne kadar yatırdın?

bu sitenin adının kötüye çıkarma gibi bi isteğim yok ben bu siteye güvenmeseydim bu siteden alışveriş yapmazdım sen neyin derdindesin birader ?

AweSome demiş ki:
R33L demiş ki:
bu sitenin adının kötüye çıkarma gibi bi isteğim yok ben bu siteye güvenmeseydim bu siteden alışveriş yapmazdım sen neyin derdindesin birader ?
Elinde Dekont yok çarı eline alamamaktan yakınıyosun Elinde belge olmadan nasıl almayı düşünüyosun accountunu
bak birader olayı bilmiosan yaklaşma....olay oldugu gibi üyelik te gleen maillerde açık ama ne okan abi bunu kabul edio nede başka bişey yapıyo ! ....bana dekonttdan bahsedion ben parayı yatıralı olmus 2 ay... 2 ay önce ben belirttim ödemen geldi dedi ve vip acc alışı kapalıydı...bende dedim ne yapcaz açılırmı beklesek açılabilir dedi ! bende bekledim we üstünden 2 ay geçio üyelik açılıyo bu sefer bana dekont soruluyo nedir bu? ha sitenin adını kötülemeye gelirsede ben buraya kayıt olalı 2 yıl olmus bundan öncede alış veirş yapmışım ben öle bi niyetim oslaydı şimdiye yapcagımı yapardım ztn....

Takımı
Seçiniz...
R33L demiş ki:
AweSome demiş ki:
R33L demiş ki:
Elinde Dekont yok çarı eline alamamaktan yakınıyosun Elinde belge olmadan nasıl almayı düşünüyosun accountunu
bak birader olayı bilmiosan yaklaşma....olay oldugu gibi üyelik te gleen maillerde açık ama ne okan abi bunu kabul edio nede başka bişey yapıyo ! ....bana dekonttdan bahsedion ben parayı yatıralı olmus 2 ay... 2 ay önce ben belirttim ödemen geldi dedi ve vip acc alışı kapalıydı...bende dedim ne yapcaz açılırmı beklesek açılabilir dedi ! bende bekledim we üstünden 2 ay geçio üyelik açılıyo bu sefer bana dekont soruluyo nedir bu? ha sitenin adını kötülemeye gelirsede ben buraya kayıt olalı 2 yıl olmus bundan öncede alış veirş yapmışım ben öle bi niyetim oslaydı şimdiye yapcagımı yapardım ztn....
Bak Birader bana artislenme ne halin varsa gör uğraşamıcam seninle.

hadi ya bak nasıl şimdi bi ürperme geldi içime sen konusunca.... sana uğraş dien yok post kasmak için konu kirliliği yapma 2'le...

Yukarı Alt