Server
Flora
Takımı
Galatasaray
güzelim makbuzu göster alalım nereden inanalım senin dolandırıcı olmadığına bende senin kadar sahtekar görmedim o vakit boş konuşup bizi kandırmaya çalışıyorsun, nerede makbuzun ?

abi söyle nasıl yollanıcağını gönderiyim hayatımda dolandırıcılık aklımdan geçmedi sen sadece söyle bana resimi çöyle yüklicen buraya basıcan buraya basıcan bende seni anlıyorum sende makbuzu görmeden verirsen zarar yapabilirsin senide anlıyorum ama sende beni anla okan abi göndermeyi bilmiyorum nsl göndericem bi yaz atıymı abi

Okan Abicim Sana Çok Teşekkür Ederim İşim Halloldu...
Arkadaşım Sende Öyle yorumlar Yapma Lütfen Kanıt olmadan okan abi ne yapabillirki?

arkadaşım elimde makbuz var nsl kanıt yok makbuzum elimde resmi pc ye attım siteye göndermeyi bilmiyorum kimse yardım etmiyorkii sonra dolandırıcı oluyoruz

oke abi yolladım mesajlar biraz ağırdı seni kırdıysam özür dilerim cwp gelmeyince çıldırdım onun için :d sende bana donlandırıcı demen biraz ağrıma gitti

WeAre

Buralıyım
okan abi 4 gün oldu nerdeyse bu para yatmadı allah için ya yeter ya bizde insanız ya nereye kadar dayanacaz paramızla rezil oluyoz

Yukarı Alt