WeAre

Buralıyım
nervausss demiş ki:
pardon ya yanlış yazmışım bnen ecsro ya yazcaktmı :D
kardeş bizim 4 . gün oldu hala bekliyoz bakalım ne zaman alacaz herhalde 1 ay sürer herşey yaptık
makbuzun resminide attık hala bekliyoz

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ikinizin ürünleri ödemeleri yaptıysanız ancak pazartesi salı alınacak şu anda ödemeleriniz gözükmüyor yapacak birşey yok bekleyeceğiz.

deepdevilll demiş ki:
nervausss demiş ki:
pardon ya yanlış yazmışım bnen ecsro ya yazcaktmı :D
kardeş bizim 4 . gün oldu hala bekliyoz bakalım ne zaman alacaz herhalde 1 ay sürer herşey yaptık
makbuzun resminide attık hala bekliyoz
makbuzum elimde nsl ödeme yappılmak ya abim benim savcı söyledim makbuz elindeyse online hizmette 3-5 gün içinde ödeme yapılmassa yasal yöntemlere baş vurabilirsin diyor makbuz elimde adam bunu bize süs olsun diye vermiyor okan abi süs için değil kanıt için

ewet makbuzumu her yerde gösterebilirim resimninide attım dedin yolla sorun değil hemen yaparız kusura bakma gerekirse 40ytl için yasal yönteme baş vururum

WeAre

Buralıyım
okan abi nasıl para yatmamış 4 gün oldu en fazla 1 saat baktım ben makbuza herşey doğru ne demek yatmamış ya

okan abi en fazla yarın saat 02:30 a kadar beklerim kendihalinde 500ksp normal ecsro gelmedi taktirde kusura bakma çalışma süreini dolduruyor gerekli işlemler başlar bu makbuz süs için verilmedi bana daha elimde

Yukarı Alt