onliene olur birazdan ama işleri var galiba bakamıyorum foruma fazla okan abi girersen al makbuz yine atıyom bak (C:\Documents and Settings\AYTEKİN\Desktop\ali.jpg)internet sayfaına kop. yap olur kendihalinde 500ksp 3gün oldu abim

nervausss demiş ki:
onliene olur birazdan ama işleri var galiba bakamıyorum foruma fazla okan abi girersen al makbuz yine atıyom bak (C:\Documents and Settings\AYTEKİN\Desktop\ali.jpg)internet sayfaına kop. yap olur kendihalinde 500ksp 3gün oldu abim
Kardeşim Sen Şunu Kendi Bilgisayarında Değilde Başka Bilgisayarda Dene Bakalım Resim Çıkıyormu...
Resim Koyamamışsın Ne Kadar Kopyala Yapıştır Yapsanda O Resim Upload Edilmeden Çıkmaz...
Ben Makbuzun Resmini Çekip Gönderdiğimde Okan Abi İşlemi 1 Gün İçinde Gerçekleştirip Order No Yu Gönderdi.. :wink1:

WeAre

Buralıyım
extraloob demiş ki:
nervauss güzelim senin ödemen halen gelmedi geldiysede ptt den pazartesi salı günü kontrol etme olanağımız olacak bu yüzden salıya kadar bekleyeceksin yok makbuzum var diyorsan buyur koy buraya herkes görsün bende hemen alayım ama sen burayada makbuzu koymuyorsun ki.
ee ozaman bana ne demeli ben sana makbuzu pm den göderdim sen bana hala almadın yani ben ne yapim bu durum da sen istedin resim attık 1 hafta olacak nerdeyse yeter alah için

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şu dakikadan itibaren 7/24 artık netteyim tatil bitti şimdi sırada iş var.

kimin neyi alınacaksa bana pm atabilirmi bir kontrol edelim bakalım gelen giden hesaplarımızı.

Yukarı Alt