Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şu dakikadan itibaren 7/24 artık netteyim tatil bitti şimdi sırada iş var.

kimin neyi alınacaksa bana pm atabilirmi bir kontrol edelim bakalım gelen giden hesaplarımızı.

WeAre

Buralıyım
extraloob demiş ki:
şu dakikadan itibaren 7/24 artık netteyim tatil bitti şimdi sırada iş var.

kimin neyi alınacaksa bana pm atabilirmi bir kontrol edelim bakalım gelen giden hesaplarımızı.
okan abi bizim vip acc vardı para yatalı 1 hafta oldu ilgilenirsen sevinirm gerekli bilgileri pm de var senin istersen bi daha atarım

İnş. Sorun neyse biran önce hallolur.Eğer İş böyle dewam ederse 2tarafta madur olur...
Not(Okan Abicim silkim yüklendi (yeni girebildim oyuna)en kısa zamanda global çekip sitemizin reklamını yapmaya başlıyacam saolsun arkadaşlar yapmaya çalışıyor ama bizde eksik olmayalım:D)

arkadaşım ilgi olsa madur fln kalmıcam ilgi yok paramı yatırdım her şeyi yolladım tamam bakıyorum diyor cwp yok ama bu alışveriş ten ne anladım ben çok akıllandım msn olmadan alışveriş yapmıcaksın bunu anladım

yhaa okan abi neden böyle yapıyorsun müşterini neden madur bırakıyorsun ödemenin gözükmesini i bekliyorsun bu makbuz ne diye makbuzz ne diye verdilerki bize okan abi ayıptır yhaa 4gün oldu pazartesi salı dedin al salı oldu bakalım bu sefer ne olucak

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sende yavrum makbuzu gönderirmisin bir görelim hemen alalım sorun yoksa eğer.

Yukarı Alt