pm atıyorum.TaxiDur demiş ki:Okan abi yatırdım 45 YTL ECSRO VIP 1 bil.
Valah çok doğru sölüor yane artık ne dielm exl güvencesiymiş hani nerde güvence 35 ytl e çöp e test vip olmasaydı bnm işim kötü olurdu artık şu paraya bi bak bn sana makbuzn resminide gönderdm jasonwalker onun ps olmadığını söledi artık alda vip i girelmCasH_87 demiş ki:Parada Yattı vip acc de Artık :/ umudu Kestim Alamayacagız. ExL Güvencesiymis.... =/ 35 YtL Gitti... Okan BeY BöyLe Güvencemi Olr Hiç memnun Değiliz. Sadece ben değil 5-10 Kişi Daha var :/ Makbuz İstiyorsun ne alaka ? gideceksin PTT Hesabıma Para gelcekti Diceksin . Adamda sana Söyliyecek Bu kadar Benim Yolladıgım para En Fazla 1 saat içinde sana ulasması Lazımdı
merhabalar,nervausss demiş ki:Sayın Okan ÇELEBİ ben parayı yatıran kişinin abisiyim size söylemiştir işim savcılık. bu cocuğun size makbuzu göndericek kadar lüx ü yok ve böyle bişey yapmakta gerektirmez türk ceza mahkemesinde para havalede kesinlikle böyle bişey yoktur.bu cocuk size parayı göndermiş hesabınızda gözükür veya gözükmez makbuzu elinde cocuk size kamera da bile gösteririm diyor makbuzu siz bana gönderin diyorsunuz ne tarz gönderme söylüyorsunuz bilemeyeceğim ama böyle bişey olunca masrafları sorun kimdeyse o karşılar.İster ürünü gönderin, kamera,telefon,gerekirse reall de,türk ceza mahkemesine göre dava açtığında dava ya gelmeyen davacının savunması fes edilir...