okan Abi Makbuz u Yırtmıstım Ben ... Ptt Den Çıktıgımda Sen P.tesi Gününü Bekle Ozaman Dedin Bende Bekledim Salı Günü oldu HağLa yok Ptt De Görünmesi Lazım :/

abi pm atmışsın şuraya şuraya gönder diyorsun ben adama 40ytl vermişim anlamadım abi tel no ver pm den arıyım wallah ben yatırdım abiiiii yaaa 4gün oldu perişan oldum yeter abimm lütfen yapma bunu yaaa

Bende Bir Daha exL den Alısveris Yapmayacagım ... Çok Bekliyoruz Okan Abinin PTT gidip BAkması Lazım FAKAT YAPMIYOR

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
yavrum ptt açmamış o yüzden göremiyoruz bekleyin 1-2 gün diyorlar bende onlardan duyduklarımı söylüyorum.

Parada Yattı vip acc de Artık :/ umudu Kestim Alamayacagız. ExL Güvencesiymis.... =/ 35 YtL Gitti... Okan BeY BöyLe Güvencemi Olr Hiç memnun Değiliz. Sadece ben değil 5-10 Kişi Daha var :/ Makbuz İstiyorsun ne alaka ? gideceksin PTT Hesabıma Para gelcekti Diceksin . Adamda sana Söyliyecek Bu kadar Benim Yolladıgım para En Fazla 1 saat içinde sana ulasması Lazımdı

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
güzelim hesaplarımızda gördüğümüz zaman alacağız bunca kişiye aldık sadece bir sen bir de nervo kaldı ki ikinizinde ücretini daha göremedim :s

CasH_87 demiş ki:
Parada Yattı vip acc de Artık :/ umudu Kestim Alamayacagız. ExL Güvencesiymis.... =/ 35 YtL Gitti... Okan BeY BöyLe Güvencemi Olr Hiç memnun Değiliz. Sadece ben değil 5-10 Kişi Daha var :/ Makbuz İstiyorsun ne alaka ? gideceksin PTT Hesabıma Para gelcekti Diceksin . Adamda sana Söyliyecek Bu kadar Benim Yolladıgım para En Fazla 1 saat içinde sana ulasması Lazımdı
Valah çok doğru sölüor yane artık ne dielm exl güvencesiymiş hani nerde güvence 35 ytl e çöp e test vip olmasaydı bnm işim kötü olurdu artık şu paraya bi bak bn sana makbuzn resminide gönderdm jasonwalker onun ps olmadığını söledi artık alda vip i girelm

WeAre

Buralıyım
okan abi sen makbuz istedin sana attık ss ini artık yeter yani 1 hafta oldu fizandan mı geliyo bu para valaha sıkıldık artık 1 HAFTA OLDU YETER

okan abi abimin sözü budur kendisi savcı dediki: ya ürününü versin ya telefon numarası versin konuşun kardeşce ya isim üzerine paranı geri yollasın yada yardın işlemleri başlatıyorum buda benim sözüm : işlemlerde hiç bir para arcamayacağız abim savcıdır...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
nervo neden sorunlaı çözmeye çalışmıyorsun ki yapacağın basit elindeki makbuzu adresime gönder bakalım çünki verdiğin ödeme bilgileri şaibeli.

neden bunca kişi hemen aldı da sen alamıyorsun sebebi belli ödemen belli değil.

Sayın Okan ÇELEBİ ben parayı yatıran kişinin abisiyim size söylemiştir işim savcılık. bu cocuğun size makbuzu göndericek kadar lüx ü yok ve böyle bişey yapmakta gerektirmez türk ceza mahkemesinde para havalede kesinlikle böyle bişey yoktur.bu cocuk size parayı göndermiş hesabınızda gözükür veya gözükmez makbuzu elinde cocuk size kamera da bile gösteririm diyor makbuzu siz bana gönderin diyorsunuz ne tarz gönderme söylüyorsunuz bilemeyeceğim ama böyle bişey olunca masrafları sorun kimdeyse o karşılar.İster ürünü gönderin, kamera,telefon,gerekirse reall de,türk ceza mahkemesine göre dava açtığında dava ya gelmeyen davacının savunması fes edilir...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
nervausss demiş ki:
Sayın Okan ÇELEBİ ben parayı yatıran kişinin abisiyim size söylemiştir işim savcılık. bu cocuğun size makbuzu göndericek kadar lüx ü yok ve böyle bişey yapmakta gerektirmez türk ceza mahkemesinde para havalede kesinlikle böyle bişey yoktur.bu cocuk size parayı göndermiş hesabınızda gözükür veya gözükmez makbuzu elinde cocuk size kamera da bile gösteririm diyor makbuzu siz bana gönderin diyorsunuz ne tarz gönderme söylüyorsunuz bilemeyeceğim ama böyle bişey olunca masrafları sorun kimdeyse o karşılar.İster ürünü gönderin, kamera,telefon,gerekirse reall de,türk ceza mahkemesine göre dava açtığında dava ya gelmeyen davacının savunması fes edilir...
merhabalar,

yapacaklarınız bast makbuzu adresime aps ile alıcı ödemeli gönderin hemen 1 günde gelsin, yok biz gönderemeyiz diyorsanız bende ödemeyi hesaplarımda göremediğim için üzgünüm ki sizlere yardımcı olamayacağım.

dava açmaktan bahsetmişsiniz buyurun açın :wink1:

Yukarı Alt