Acelen ne? Okan abi tek senin silk,gold vs. işlerinle uğraşmıyor uğraştığı çok şey var siz onu pc başında akşama kadar birasını yudumluyor mu zannediyorsunuz yanılıyorsunuz o sadece gece 12'de yorgunluk atmak için 4 -5 tane içiyor.Kullandığın kelimelere dikkat et...!CasH_87 demiş ki:Okan Bey Bizim Vip Acc Ler Ne zaman Gelicek ???
" BİRDAHA EXL DEN HİÇBİR ALISVERİ YAPMAYACAĞIM Böyle Dewam Ederse Ama "
Kafamı buluyorsun?nervausss demiş ki:bencede exl güvenmiyorsan yatırmasaydın bencee... okan abi bana silk verirmisin bu sp yi istemiyorum :d
Dostum bu site senin 35 ytl kalmadı tamam mı,bu site üzerinde ne paralar dönüyordur kim bilir. Senin 35 ytl'ini alıp gelmedi,elime ulaşmadı,hesabıma yatmadı vs. vs. şeyler yapmaz bu sitedeki adminler.CasH_87 demiş ki:Benim Kullandıgım Kelimede Bir Sey Yok Sen 35 YtL yatırsaydın Sanada Para Yatırmamıssın denilseydi Sende Böyle Yazardın Eminim ...
Biliyorum Öyle olmadıgını çünqü Yatırdım Yani Ulasması Lazım nasıl Ulasmaz Onu soruyorum Sen Bir Mod Olarak ExL Kullanıcıları ExL den Uzaklastırıyorsun Böyle DavranarakConsTanTine demiş ki:Dostum bu site senin 35 ytl kalmadı tamam mı,bu site üzerinde ne paralar dönüyordur kim bilir. Senin 35 ytl'ini alıp gelmedi,elime ulaşmadı,hesabıma yatmadı vs. vs. şeyler yapmaz bu sitedeki adminler.CasH_87 demiş ki:Benim Kullandıgım Kelimede Bir Sey Yok Sen 35 YtL yatırsaydın Sanada Para Yatırmamıssın denilseydi Sende Böyle Yazardın Eminim ...