=( Nasıl Yha Benim Param Gelmemismi :/ Dün Ptt Gittim Sordum Adam Söyledi Şey su " sen parayı yatırdıkdan yarım saat sonra Alıcının Eline Urastı " Dedi

CasH_87 demiş ki:
Okan Bey Bizim Vip Acc Ler Ne zaman Gelicek ???

" BİRDAHA EXL DEN HİÇBİR ALISVERİ YAPMAYACAĞIM Böyle Dewam Ederse Ama "
Acelen ne? Okan abi tek senin silk,gold vs. işlerinle uğraşmıyor uğraştığı çok şey var siz onu pc başında akşama kadar birasını yudumluyor mu zannediyorsunuz yanılıyorsunuz o sadece gece 12'de yorgunluk atmak için 4 -5 tane içiyor.Kullandığın kelimelere dikkat et...!

Tamamda Ben makbuzu Yırttım Fakat Parayı Yatırtım Para Yarım saat içinde ulasır Dedi Yetkili Adam . bnde Yırttım Makbuzu :/

Benim Kullandıgım Kelimede Bir Sey Yok Sen 35 YtL yatırsaydın Sanada Para Yatırmamıssın denilseydi Sende Böyle Yazardın Eminim ...

CasH_87 demiş ki:
Benim Kullandıgım Kelimede Bir Sey Yok Sen 35 YtL yatırsaydın Sanada Para Yatırmamıssın denilseydi Sende Böyle Yazardın Eminim ...
Dostum bu site senin 35 ytl kalmadı tamam mı,bu site üzerinde ne paralar dönüyordur kim bilir. Senin 35 ytl'ini alıp gelmedi,elime ulaşmadı,hesabıma yatmadı vs. vs. şeyler yapmaz bu sitedeki adminler.

ConsTanTine demiş ki:
CasH_87 demiş ki:
Dostum bu site senin 35 ytl kalmadı tamam mı,bu site üzerinde ne paralar dönüyordur kim bilir. Senin 35 ytl'ini alıp gelmedi,elime ulaşmadı,hesabıma yatmadı vs. vs. şeyler yapmaz bu sitedeki adminler.
Biliyorum Öyle olmadıgını çünqü Yatırdım Yani Ulasması Lazım nasıl Ulasmaz Onu soruyorum :think: Sen Bir Mod Olarak ExL Kullanıcıları ExL den Uzaklastırıyorsun Böyle Davranarak

Ben kimseyi uzaklaştırmıyorum siteden,senin kullandığın kelimeler seni siteden uzaklaştırıyor.Demek ki para Okan abinin hesabında görünmüyorki gold veya silkin eline geçmemiş.

Ps:Neyse akşam akşam konuşmaya dalmıcam,yarın sabahın köründe kalkıp işe gitmem lazım.Unutma kesin bir yerde yanlış yapmışsındır....

yani öyle hata senin okan abide gözükmediği sürece bekliceksin hiç bir şekilde itiraz hakkın yok emir kipi gibi olmasın yanlış anlama

=( Benim anlamadığım Noktada orda İşte Ptt Gittim Sordum Para Gitmemiş Diye Onlar Bana Pc Den Bakarak Para Okan Çelebi Adına Ulasmıs DediLer. yani Yarım saat sonRa uLasıyormus

cash in ilk yanlışı makbuzu yırtmak belki yanlış hesaba gönderdin belki göndermedin belki isim yanlış onun içi isbat lzm yani makbuz kesinlikle yanlış anlama belki parayı göndermedin fln cümlesinden

Yukarı Alt