Adam Hesap No Yazdıkdan Sonra Bana Okan Çelebi Adınamı Die Sordu Bende EeT Dedim

Ps: neyse İyi Geceler... Gitti Bitti Artık Abartmayalım

Millet Okan abi dışında herkes cevap veriyo Allah aşkına Okan abi nerde?? ^^ P.tesi günü parayı yatırdım Okan abiyle görüştüm ama hala hiç bir ilerleme yok.Lütfen Okan abi eğer okuduysan bi ses ver xD

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
geldim güzelim devamlı buradayım ki herhangibi bir ödeme yapan yok o yüzden topicte yazmıyorum varsa bir ödeme yapan hemen alalım ne istiyorsanız.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
musa1996 demiş ki:
ya bence exl den alma biz parayı verdi 8 gün oldu hala bekliyoruz vip acc. ler verilmedi
gereksiz konuşuyorsun makbuzu gönder hesaplarımda göremiyorum diyorum bak bugünde ptt ye gideceğim sorun var pttde gözükmüyor gelen ücretlerin kimden geldiği bu yüzden bekliyoruz.

musa1996 demiş ki:
ya bence exl den alma biz parayı verdi 8 gün oldu hala bekliyoruz vip acc. ler verilmedi
Üyelik sitesi kapalı değil mi ?
kupa.gif

Ayrıca Okan abi bir yamuk yapıyor olsa ilk sayfadaki alışveriş yapanlar listesi ne öyle :muck:

musa1996 demiş ki:
Vallaha bizde sorun çıktı nedense parayı yolla ama para kaybolsun oh beleşten cebe at
Cebe at felan aşırıya kaçıyorsun yaşını belli etme şurda adam sana makbuzu gönder sorun var şuan pttlerde diyor eninde sonunda halleder !

Yukarı Alt