aq gmi hala açmadı 12gün oldu gm i bekliyom o.ç açmıyo ne zmn açıcak okan abi bi yardımcı ol söle açsın şu accondu paramısla resil oluyos bu ne kardeşim alıyozda ne oluyo sanki gelmiyo ben gmi kuytuda bir yakalarsam varya okan abi sölede açsın ya bu adamın açmaya nieti yoq

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Cant KiLL Me demiş ki:
Benim accountum dün sabah açıldı hizmet için tekrar teşekkürler :muck:

hayırlı olsun canımcım iyi oyunlar dileriz başka alımlarınız için gene bekleriz.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
arkadaşlar bakın bu zihniyet hiç değişmez lakin neden böyle yapıyorsunuz bir daha kötü söz söylerseniz sizi banlarım.

bakın ödemesi yapanların ödemeleri geldi ve ürünleri alındı gidip onlara sorabilirsiniz lakin sizlerin ödemeleri yok gelmiş onu al bunu al diyorsunuz sabrımı lütfen zorlamayın varsa elinizde makbuz ve ödeme yapanın ismi soyadı cep teli hemen göndersin eee sizler bunu da yapmıyorsunuz...

Ama ben alamadim ödediğim halde hiç cevapda yazmiyosun 1 Ay oldu parayi yatirali hala 500k sp yok Bari parayi geri yatir

abi ben accont kuramamışım gm bana msj attı pls register dio burda set question sdie bişi var ben onu anlamadım bana açıklar mısınız

Okan Simdide Sana almıstık diyorsun Bana Aldıysan Listede Neden İsmim Görünmüyor 1 Ay oldu allahtan Kork Ya :/

Yukarı Alt