ben 1 ay once 35 ytl para yatırdım ama hala bana bir cvp vermedin sn msn me ekledim ama kabul etmiyosun bnm msn nnem mailto:[email protected] :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Looney demiş ki:
ben 1 ay once 35 ytl para yatırdım ama hala bana bir cvp vermedin sn msn me ekledim ama kabul etmiyosun bnm msn nnem mailto:[email protected]
1 ay öncede aynı şeyi söyledim şimdide söylüyorum ; eğer ki ödemeyi yaptıysan bir makbuzun vardır onu tarattır koy buraya o yoksa ödemeyi yapan kişinin adı soyadı ve cep teli yazılmıştır bu bilgileri var hemen online internetten hesaplarıma bakayım ve göreyim ödemen varsa hemen alırız yoksa yapacak çok fazla birşey yok.

WeAre

Buralıyım
musa1996 demiş ki:
bnm de kaç gün oldu size makbuzu da gönderdm artık al ama şu vip i
o para görünüyosa bırak bişey almasınlar vip açılmazsa silk falan alırsan paran boşa gitmez

Hayırlısıyla yarın para yatırıp vip alıcam ama bisi sorucam order name nası yollucam GM'e e-mail ile deilmi..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
exl yönetimi asla msn kullanmaz bir dolandırıcılığa maruz kalmayınız bu yüzden sitemizden haberleşiyoruz.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sen ödemei yap ben herşeyi hallediyorum sorunsuzca sana da özel mesaj yoluyla yanıt atacağım ^^

Yukarı Alt