konuyla alakasız olacak ama, örnek çok güzelFEDERAL_61 demiş ki:bunu kardeşim yapıyor ben ona vurunca bağırıo ki babam duysun
konuyla alakasız olacak ama, örnek çok güzelFEDERAL_61 demiş ki:bunu kardeşim yapıyor ben ona vurunca bağırıo ki babam duysun
Güncel.ironEyE demiş ki:
Her serverin en kral guildi buradada etkisini gösteriyor. Guild resmen extraloob`un tescilli guildidir.
Guildde yardımlaşma ön planda olup sadece saygılı ve hoşgurulu insanlar bulunur.
Guild Kuralları:
*Guild içerisinde ve unionda küfür,kavga vb durumlar olduğunda kavgayı çıkaran kişi BANLANICAKTIR.
*Guildde her zaman yardımlaşma ön planda olduğundan "bana item düştü sen aldın geri ver" tarzında bir konuşma OLMAYACAK.
*Guildde alımda şu anda level sınır 76+`dır.
*Guild adı NoWayOut olduğundan ve muhabbet ortamını gördükden sonra bir daha ayrılmak istemyeceksiniz.
İşte guildin level atlam ssleri:
- Resim Silinmiş.
Guilde girmek isteyen arkadaşlar ironEyE , BlackRain , Crown , KinqArcher , JoeyBane e pm atabilirler.
Saygılar
Char kendimi bildim bileli 8x druyor ve kimse girmedi daha...LebronJames23 demiş ki:Beyler "LJ23" adlı çar şu anda kaç level ve şu 1 haftadır giren var mı çara??
Ohhhh Ben şu anda şehir dışındayımda Salı sabahı evde olucam Çar hacklendi mi, hacklenmedi mi diye merak ediyodum Öğrenmiş oldum sağol melo :)ironEyE demiş ki:Char kendimi bildim bileli 8x druyor ve kimse girmedi daha...LebronJames23 demiş ki:Beyler "LJ23" adlı çar şu anda kaç level ve şu 1 haftadır giren var mı çara??
istersen kasmadığım bir çar ver :)Milano demiş ki:Oyunu indirdim gelsem mi acaba
char mı vereyim1925 demiş ki:istersen kasmadığım bir çar ver :)Milano demiş ki:Oyunu indirdim gelsem mi acaba
kasmadığım bir çar var*Milano demiş ki:char mı vereyim1925 demiş ki:istersen kasmadığım bir çar ver :)Milano demiş ki:Oyunu indirdim gelsem mi acaba