Okan abi oyun kapalı açılınca ss veririm.Ama serverin 1.-2.-4.-5. 90 lvl türkleri bizde bulunuyor.extraloob demiş ki:U'ya basıp komple bir ss atarmısınız bakayım kimler var lvl kaç olmuşlar...
Okan abi oyun kapalı açılınca ss veririm.Ama serverin 1.-2.-4.-5. 90 lvl türkleri bizde bulunuyor.extraloob demiş ki:U'ya basıp komple bir ss atarmısınız bakayım kimler var lvl kaç olmuşlar...
Kaç kez dedim şöyle sıralama yapma diye tatilin kurbanı oldukironEyE demiş ki:Okan abi oyun kapalı açılınca ss veririm.Ama serverin 1.-2.-4.-5. 90 lvl türkleri bizde bulunuyor.extraloob demiş ki:U'ya basıp komple bir ss atarmısınız bakayım kimler var lvl kaç olmuşlar...
Banane banane. Kaçıncıydın sen.Crown demiş ki:Kaç kez dedim şöyle sıralama yapma diye tatilin kurbanı oldukironEyE demiş ki:Okan abi oyun kapalı açılınca ss veririm.Ama serverin 1.-2.-4.-5. 90 lvl türkleri bizde bulunuyor.extraloob demiş ki:U'ya basıp komple bir ss atarmısınız bakayım kimler var lvl kaç olmuşlar...
Hayır önemli olan 90 olabilmek sırası önemli mi
Gönüllerin 1. si ama teknikte 2.ironEyE demiş ki:Banane banane. Kaçıncıydın sen.
O kadar kastim çabaladim arkadaşim gelmeden 90 olsun diye ama bi teşşekkür eden olmadi.Crown demiş ki:Gönüllerin 1. si ama teknikte 2.ironEyE demiş ki:Banane banane. Kaçıncıydın sen.
Bence gayet mantıklı :) Güzel bir fikirWinterspring demiş ki:NWO'ya alt guild kurulamaz mı acaba şöyle SwSro'ya yeni gelenlerin gireceği , 76'dan sonra da NWO'ya geçeceği bir guild?
Daha önce düşündüm böyle birşeyi ama Melihcim sağolsun uğraşamayız dediWinterspring demiş ki:NWO'ya alt guild kurulamaz mı acaba şöyle SwSro'ya yeni gelenlerin gireceği , 76'dan sonra da NWO'ya geçeceği bir guild?
Guildde yer olmadığı için lvl sınırlaması getirdiknwa_lock demiş ki:Beler benide alirmisiniz araniza 35 lvlim ama kasarim 2 gunde 60a nede olsa bizde turkuz turk turke yardim etemli
Gel gel beklerizHeLL_KinG demiş ki:Bi üyelik buluyum bende geliyorum.com
Seni unutmak mümkünmü_k0ps3k_ demiş ki:Ozy bak yine beni unuttun.