çok teşekkürler :)Titus Pullo demiş ki:Lithium, stalebug, DeePSouL, CapsLock, _FireMaN_, sw1ss
Old School olarak aramıza katılan arkadaşlar.
Zamanının gelmediğini bildiğin halde niye hala soruyorsunScorpio demiş ki:Halil abicim belki daha tam zamanı gelmedi ama bende bir Old School öğrencisi olmak istiyorum. Uygun görürseniz tabiiki.
Saygılarımla,
Scorpio
Quensis demiş ki:Zamanının gelmediğini bildiğin halde niye hala soruyorsunScorpio demiş ki:Halil abicim belki daha tam zamanı gelmedi ama bende bir Old School öğrencisi olmak istiyorum. Uygun görürseniz tabiiki.
Saygılarımla,
Scorpio
Asıl üyeliğin ChosenOne değil mi? Eğer öyleyse kullanmadığın üyeliğin OldSchool olmasını neden istiyorsun? Bir köşede OldSchool da mı bulunsun? pff. :|Scorpio demiş ki:Halil abicim belki daha tam zamanı gelmedi ama bende bir Old School öğrencisi olmak istiyorum. Uygun görürseniz tabiiki.
Saygılarımla,
Scorpio
Evet Bende Merak Ettim Normal Üyeden Farkı Nedir Merak Ettim Açıkçası.MrP0ZiTiVe demiş ki:ben bişi sormak istiyorum.Oldschool nedir ve oldschoollu olmanın avantajları nelerdir?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
UniqueHunter
bffLed^^
KoTS0W_KiLL
_HaNNiBaL_
Dj TuRsU
WooDY_
Çok Teşekkürler.Black Rain demiş ki:Nickli üyelerimiz Old School yapılmıştır. Hayırlı olsun.Kod:UniqueHunter bffLed^^ KoTS0W_KiLL _HaNNiBaL_ Dj TuRsU WooDY_