teşekkürler yeni gördüm
Tamam abi kusura bakma. Sinirlenme hemen sakin ol. Daha yılbaşının ilk günü ya ne bu agresiflik ?Majestic demiş ki:SePPuKU senlemi uğraşacağız abim biz? :? Bak cidden banlarım seni yeter yahu.Kuralları yazdım ilk sayfaya ne diye şansını zorluyorsun o zaman herkesi OldSchool yapalım.SePPuKu demiş ki:Bende Old School olmak istiyorum mümkün mü acaba?
+1 Kayıt: 10 May 2008Spare demiş ki:Forumda 1sene'n dolmamış sanmıyorum,olabileceğini fakat birde yönetim'den duymak lazım.
Sanmıyorum olabileceğini daha öncedende bu şekilde bir arkadaş gelmişti kabul edilmedi. Ama yönetim ne derse o olur.Peace4Life demiş ki:Ben OldSchool lu olmak ıstıyorum.forumda 1.5 senemi doldurdum.Sadece Bu Kayıt Değil.Öncedende Üyeydim.Pw Kaybettim ama Aşağı Yukarı 1.5 Sene oLDu.
Sanırım 03 Mart 2009'da olursun .Westering demiş ki:Bnde Olmak İstiyorum...
dark.tr demiş ki:benimde 500 mesajım yok :)
ama
24 Nis 2007 kayıtlıyım oncelı uyelıqımı hatırlamıyorum .OKS yi kazanamadım sro yuzunden . 2007 subatta filan kayıtlıyım heralde ama bu uyelıkle 24 Nis 2007 :) OLD SchooL - eksi okulun tembel ogrencisiyim ^^ post kasmadım ama hergun takılırım ^^
yani bazı modlardan da eskiyim ^^ olay bu
Amaç?000007 demiş ki:
dark.tr demiş ki:benimde 500 mesajım yok :)
ama
24 Nis 2007 kayıtlıyım oncelı uyelıqımı hatırlamıyorum .OKS yi kazanamadım sro yuzunden . 2007 subatta filan kayıtlıyım heralde ama bu uyelıkle 24 Nis 2007 :) OLD SchooL - eksi okulun tembel ogrencisiyim ^^ post kasmadım ama hergun takılırım ^^
+1Lithium demiş ki:dark.tr demiş ki:benimde 500 mesajım yok :)
ama
Siteye Modlardan önce kayıt olmuş olmak ne kazandırıyor ?
Belli DeğilWax Whine demiş ki:Amaç?000007 demiş ki: