DeviLeyez demiş ki:
Winterspring demiş ki:
DeviLeyez demiş ki:
Merhaba Benide alırmısınız old scholl rütbesine.Bende eskı sayılırım bu sıtede.Hiç OldSchool'lu olamadım..

Forumda ilk senenizi doldurmamışsınız.
normalınde 2 seneden berı bu sıtedeyım Dodocan uyelıgım vardı ban yedı ondan oncede arkadasların uyelıklerı vardı ondan yazdım :?

Başka bir üyeliğinizin olması vs. önemli değil ; oldschool olmak için başvuru yaptığınız üyelik baz alınır seçimde.

Sayın moderator arkadasım pekı bu sıstem yenımı cıktı ? 1 sene olmak zorunludur sıstemı

ovgu_76 demiş ki:
Merhaba bende olmak istiyorum Yapabilirseniz benide yaparsanız sevinirim :) Bekliyorum???

Bir sayfaya 5 tane post atmanız seçilmenize yardımcı olmaz.Konuyla ilgilenen(ler) konuya döndüğünde başvuruları değerlendirir ve hak edenleri oldschool yapar.Bu davranışınız size hiçbir şey katmaz bu yolda.Sabırla bekleyin uygun görülürseniz seçilirsiniz , renginiz değişmiyorsa da hatalarınızı telafi etmeye bakın.

Winterspring demiş ki:
ovgu_76 demiş ki:
Merhaba bende olmak istiyorum Yapabilirseniz benide yaparsanız sevinirim :) Bekliyorum???

Bir sayfaya 5 tane post atmanız seçilmenize yardımcı olmaz.Konuyla ilgilenen(ler) konuya döndüğünde başvuruları değerlendirir ve hak edenleri oldschool yapar.Bu davranışınız size hiçbir şey katmaz bu yolda.Sabırla bekleyin uygun görülürseniz seçilirsiniz , renginiz değişmiyorsa da hatalarınızı telafi etmeye bakın.
özür dilerimde okan abi bakınca devileyezi görmüş bende göstermek için oyle yaptım kusura bakmayın özür dilerim :oops: :roll:

ovgu_76 demiş ki:
Winterspring demiş ki:
ovgu_76 demiş ki:

özür dilerimde okan abi bakınca devileyezi görmüş bende göstermek için oyle yaptım kusura bakmayın özür dilerim :oops: :roll:
Ben okan abı ye pm yoluylada ulastım konu altında gormus ondan yazdı heralde :P

Yukarı Alt